Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 134> |
Korisnik | ||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ma bravo mi svi, jupiiiiii
![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
Prekrasno P. digitalna. Šta ti stvarno svi istovremeno cvjetaju ili je to fotkanje od nekoliko dana?
Glikice, Schumy - praznik za oči
![]() |
||
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Dobro jutro, sinoć se otvorio, jutros je još lijep, popodne ga više neće biti :
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
|
Krasni su Glikica
![]() Gricka, ovo moje su vikend fotke. kad bi bila s njima i preko tjedna bilo bi toga puno vise. Ovi Gymnici i Mamilarie su super jer ce cvast do jeseni, a ostali kako im dođe ![]() |
||
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
||
![]() |
||
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
|
Stvarno su svi prelijepi!
Kod mene gdje koji cvijetić, još su mladi, valjda će i oni cvijetati kad dođe vrijeme za to. Sada samo gledam vaše i uživam! |
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Prelijepi su Glikica,samo uzivaj dok nisu prosli.Imam ovakve slicne kaktuse,moram postaviti sliku za tacnu ID,da se i ja nadam ovakvim cvjetovima ,neke godine u buducnosti
![]() |
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
|
PlavaD, prekrasne fotke, i ja imam kaktuse na nekoliko lokacija pa ih ni ja ne stignem sve "uloviti" i pofotkati.
Glikica, izvanredno, onaj sa cvijetom "trubom"je "echinopsis obrepanda" a onaj drugi je "coryphantha sulcata". Preporučam se za pelcerić od "c. sulcate" a ja u zamjenu šaljem moju "c. scolymoides". Nastavak karusela,još malo veselja, "coryphantha. scolymoides": ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /KAKTUSI_15-07-2012_BATERIJA%20C/male_DSC07435.jpg"> ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav..........schumy ![]() |
||
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Ovo potpisujem schumy |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
|
A zašto!? Kada listam vaše napise o "pustinjskoj ruži" ja se sav "naježim od miline" kako bi rekli naši stari. Mislim da ovo nije ništa nadnaravno, jednostavno "bodljići" su se ove godine dobro "raspištoljili"! Pozdrav...............schumy ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Slažem se Schumy s tobom u potpunosti kad govoriš za pustinjsku ružu, jer i ja u nju gledam kao nešto što nije moj svijet, jedino što sam si ja ipak kupila gotovu biljku, a sad sam dobila i sjeme.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Schumy, ti bi ovu desnu na slici ? Javi mi se na pp pa ćemo se dogovoriti da ti pošaljem, odvojila sam prije par dana nekoliko pelcerčića, a mislim da ovu koju mi nudiš imam, jel to ova lijevo?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Kakvi ljepi cvjetovi..žuta boja im super stoji
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
|
Da, Glikica, javiti ću ti se na "PP", ali ću ti svejedno poslati moj, dobro ogledaj (bodlje!) ipak se radi o varijetetima.....
Tea, drago mi je ako ti se sviđaju "bodljići" - sve pohvale svima nama na uspješno prezentiranim slikama...... Pozdrav.............schumy ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ok, ok, Schumy, gledam bodlje
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nastavljam svjoj "karusel", danas je to echinopsis subdenudata, više primjeraka - u punome cvatu:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav..........schumy ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Raskoš, ništa drugo ! Prelijepi su cvjetovi.
|
||
|
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
Krasan je Schumy
|
||
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Schumy,Pinus,prekrasno
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
evo jedan novi cvijet:
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |