Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 142> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa čestitam!
A da ja malo tebi dođem u goste? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Da se još malo hvalim na drugu temu: brzinom munje sam nabavila pelcere lantane !!! Naime, išla sam danas u Brod kod mojih roditelja, a prije 2 dana mi se javila naša forumašica Štefica N, i nakon nekoliko razmijenjenih poruka, skužimo da ona stanuje na 5 min pješice od mojih !!!
Naravno da sam danas bila kod nje i dobila pelcere ( ona kida a ja vičem dosta, ona kida i dalje), ali to nije kraj priče, dovukla ja kući svega i svačega još od nje, sutra ću sve slikati pa da vidite, sad mi je mrak a i neka kiša je pala pa je mokro ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Moram se pohvaliti, jezero iskopano, treba još sitne korekcije i jedan duuuuugi pogled sa svih strana i iz svakojakih perspektiva !!! Još malo mjerenja, vaser-vaga itd, ima tu još posla prije nego dođe folija ( a jest skupa, ne ide mi iz glave) !
A kad folija legne na mjesto i ulijem vodu, onda ono najslađe: slaganje kamenja, sadnja, lickanje.....baš sam hepi ! |
|
|
|
![]() |
|
Dzeni, Moon, Svesa, Camellia, Free
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Uff, uff !! Samo to morem reči poslije ovoga !! I MM ti malo zaslinio kaktuse u cvatu, tak da znaš, prvi put u našem zajedničkom životu !! Samo je promrmljao: j.....mu, kak cveteju !! A zakaj ti nemaš takše !! Da samo zna, kaj mu se sprema !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Oduševljena sam tvojim sukulentima i kaktusima.Ti si ,naravno,jedna od onih koji su me zarazili tom ljubavlju i hvala ti na tome.Vidi se da je sve njegovano i dobro zbrinuto.Moje pohvale.
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
stvarno ti je sve divno ali kod tebe se i uvijek može nasmijati.ono kaj smrdi nisam još vidla al nema veze miris važno da je lijepo za oči
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno, kaktusi u cvatu...meni se posebno sviđa ona kompozicija s "prženim račićima" od cvijetnjaka pa nadalje
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Hvala cure moje, ja ih obožavam sve odreda. Svaki puta sama sebi kažem da si više neću kupiti ništa novo....... ma da, karakter uvijek ostavim kod kuće, a u novčaniku se uvijek nađe koja kunica.
A kamo na zimu s njima ? Eeeeee, vidjela sam neke jeftine police u jednom dućanu, a visoke, pa na istoj površini može stati više biljkca, heheeeeeee, pametna ja!!! |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
slažem se s aralijom imakrasni primjeraka ai u sukulentima
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Sve preljepo ali kaktusi su No1. Uživala sam u svemu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mislili ste da vas neću malo i boc-boc ? E šipak, evo vam ih:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo današnji izvještaj: "mali od lopate" je danas došao kući, majka išla po njega u OS, uz put naišla u neke dućane i kupila 5-6 novih kaktusića......
Kupila sam i foliju za jezerce, a jest skupa...... Kupila i one rešetkaste posudice za te vodene travuljage.... Ma koji mi je jarac to jezero uopće trebalo? Al ajd, neka i to, sutra opet akcija kod mene, a do tad evo nekih slikica, tek toliko da me ne zaboravite: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Netko se poželio slikica mojih sukulenata, pa evo nešto:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Jako, jako, jako si me nasmijala svojim originalnim imenima svojih spaljenih ali još uvijek lijepih ljubimaca !! ![]() ![]() A kada se spoje tvoja originalnost i polet i ush*t za kopanjem tvog sina (bravo, mali!! ), jezerce će nas oduševiti, pošto već imaš spremne lopoće, morat ću negdje uhvatiti jednog žabca da tvoja kreativnost bude zaokružena !!! ![]() A lantane stablašice, ako imaš dovoljno strpljenja, sudeći po tvojoj dugoj ljubavi prema bodljićima i imaš je, ni to ti nebi trebao biti problem ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
MK, orbea decaisneana !Jel ju imaš ?
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kod mene je veliki problem nabaviti lantane,ja ih imam sa varaždinskog placa ali moje nisu stablašice,mislim da bi trebala pitati Nbjelovu,mislim da sam u oglasima vidjela da ih ona prodaje.
Smrdljivko je baš lijep,neka stapelia ili obrea,već se veselim sljedećoj slici
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Nadalje, molim za pomoć, naime, šetajući kroz vaša dvorišta, vrtove i okovrtove, jako su mi se dopale lantane- stablašice. Moj problem je slijedeći: nemam pojma kako i gdje to nabaviti, kada saditi-sijati i sve ostalo vezano s tim ? Dakle HELP me, ko god može, bit ću neobično zahvalna.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |