Bugenvilija -bugenvileja |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 44> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bebolina...to je bugenvilija formosa, ona jedina i može kod nas vani zimu preživjeti i to opet kako gdje (u primorju)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepa je bugenvilija... Ovih dana krećem u potragu za tom ljepoticom.... Ima ovdje nekoliko rasadnika koji imaju ovu ljepoticu u raznim bojama.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
kao moja je, ta je meni nekak najdraža, a da tek vidiš kak se moja jadna stišće , a vrhunac je zimi kad ju uguram unutra u stubište- mora se čovjek snalažljivo probiti gore.
![]() prekrasna je ! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Zaista je predivna
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divna je
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
I meni ove godine slabo cvijetaju,bijela i žuta i roza tek puštaju pupiće a šarenolisna još ne misli, vjerovatno je kriv onaj mraz proljetos.Belice tvoja je roza koja mjenja boju,morala bi cvijetat ove godine,moja stara isto tek počela pupati
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Saka kada sam odustala,(neznam do kada)
uživam u Vašima, B r a v o
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moja "crvena" uopće ne cvate ove godine... ne znam koji je razlog, a sjećam se da je lani već krajem proljeća bila puna pupoljaka...
možda sam je lani trebala orezati nakon cvatnje a svekijeva roza, ona što je otišla do dna ove zime i izbila tek krajem travnja, ona je već puna cvjetića |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Štefica n, predivne su bugice, takva je ona beba što si ju meni poslala isto?
Ako je super, boja je divna, ali moja još ne cvate, slijedeće godine će . |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
stefica.n....lijepa je
|
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n...krasne su |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Štefice, divna je
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugić....krasno izgleda, poslikaj da vidimo kakva je ove godine
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |