VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje posjetiteljice,ča me iščete,kada nisam doma,
evo me, a da vam sve opišem ne bite mi vjerovale...... plovi mala barka,ali je došla doma. A vrt kao da je tornado pasal,borim se sa vjetrenjačana.... sve Vas pozdravlja Vaša Belina
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nek si se ti nama vratila, nedostajala si nam jako!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Belina,
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Mislim da slike tvojih cvjetića sa druženja sa skitnicom i PK ipak spadaju ovamo.
Kamenjar je prekrasan. ![]() ![]() ![]() A i ostali cvjetići. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belinina trava cvate iako nije bilo kiše dva mjeseca. A kamen i kaktus su mi predivni. ![]() ![]() Šaljem ti puno ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Silvy....lijepo si prezentirala Belinin vrt pun raznih trava, kamenčića, sukulenata i kaktusa, ruža...ma svega.....
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Anđelkad,
sve je to u vazi,pa u zemlji,ovu zimu sve ide u kuću. hvala ti na posjeti.
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
vidim da su krasula i kaktus u istom pitaru ... prekrasno....kradem ideju i iskustvo jer znači da trpr istu količinu vode.....ova dva kapitalca su ti za 10
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dio vrta s kaktusom mi se posebno sviđa
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Dobro se provele cvijetne moje,u malo hlada sa okusom soli.
kaktusi su tri,ali moji paparazzi,tako to vide. ![]() najbolje se drže kaktusi,čuvari,opuncija,prkos,tustike,a ostalo sve izgoreno od sunca,žeđi i bure. ![]() Sada ,kada sam starija i pametnija,dobro ću razmisliti što i kako posaditi. A za javore,da i ne govorim svi listovi suhi,zgužvani,opali,kao da su ofureni ,sprženi.Sada je sve to u mojim rukama,da njegujem.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
treći kaktus ti se stvarno dobra sakrija
![]() koliko su stari...vidim da su u pitaru..pametno ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
draga Belina, stvarno je najbolje drzati se kaktusa i sukulenata, jer kad susa zavlada, onda te samo obuzme tuga.
Kamenjarcic je krasan.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako smo jučer imali kavu, a ti nisi bila, mislila sam da su ovdje slike od vašeg druženja kad me nije bilo, nisu, sad znam gdje su, ali ni mi žal ča san svratila vidjeti tvoj predivan vrt, s okusom soli!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja svratila, u hlad s okusom i mirisom soli . . . i sad jurim da vidim slikice zadnje kave !!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sada kada je kiša dobro zalila,šaljem vam veliki pozdrav i obavijest,da je moj portun opet otvoren!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dvornik
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Portun otvoren i ja malo prošetala po tvom lijepom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
...ooo draga Belina, varjegirani dvornik i bijela liriope...krasni primjerci
![]() lijepi pozdrav ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |