Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 90> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zasula si me lijepotom cvijeća danas, kod mene u zg taman pada kiša i sve je nekako mračno i tmuravo, pa mi ove divne fotke pašu fenomenalno.
Bugicu- novu sam taman gledala na temi, prekrasne je boje, držim ti fige da ti bude stretna i zdrava i raste veeelika, velika. Ona echeveria kojoj neznaš ime je setosa. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Belica
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno si se ponovila
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...krasne su ti biljke, draga Miro, unatoč ovim vrućinama...jel ti Scutellaria cvala ovo ljeto?
lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
zaboravila napisati,ta ti bugica nija Vera deep purple, potrazi pod Pagoda Pink i Los Banos Beauti, te dvije su jako slične roza bijele pa usporedi sa svojom,vjerovatno su se pobrkale deklaracije
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
moon
![]() Sara, hvala na posjeti ![]() Štefice, znalice, potražit ću je... Hvala na biljkama i posjeti
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam malo virnula u tvoj vrt,lijepo cvijeće imaš,vidim da si počela i kaktuse uzgajati
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sve krasno, ništa posebno ne izdvajam
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mali kaktus, nadam se da neću biti pravi kolekcionar. Dosta je više biljaka...
![]() Glikca, hvala na posjeti
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Miro,to sam i ja nekad tako mislila,samo pak kaktusa
![]() |
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ajme, meni . . . ja ostala bez teksta !! Svaka čast Štefice !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Sve ostale biljčice sam zaboravila kad sam ovo ugledala !! Miro, daj ga čuvaj kao oko u glavi !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Društvo, odjavlujem se na neko vrijeme jer sam u gužvi, znate već razlog i evo za pozdrav slike mog novog kamenjara u Njivicama da nam bude ljepša okućnica.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Još druga strana vrta sutra i to je to za sada. Brzinski kmenjar i cijeli dan posla.. je ali nije loše, dopada mi se. Sama sam radila, kreirala uz pomoć jedne gospođe i njezinog supruga koji je dovukao zemlju ( 1,5m3 je tu zemlje!) i kamenje. Svima ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga,vrijednice!
Lijepo si ti to posložila,
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Vrlo,vrlo lijepo si to posložila
![]() |
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opet si bila vrijedna ![]() Bar se rezultat stvarno vidi, a ne kao kod mene - satima čistim po vrtu i onda po noći opet puhne vjetar i sve je isto kao i prije. Ujutro kada pogledam vrt mislim da sam sanjala da sam ga očistila ![]() Želim ti dobru zabavu i nemoj pretjerati sa plesom, da nam se ne vratiš sada sa nogom u gipsu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Bila si vrijedna,rezultat odličan,sve je lijepo uredno.Lijepo se provedi i uživaj.
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |