Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 25> |
Korisnik | |
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dalija-hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
uh čega sve tu ima ,nikad to neču naučit a mehanizam za sat ti je lako sastavit mehanizam kroz rupicu pa kazaljke 1. sekundar pa minute a onda sat i čep na vrhu i to je to
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Kiki-nije zlatni konturnik nego pozlata na foliji.Jako je zgodna, jer to lijepilo koje se nanosi prije možeš nanosit kao vitice ili ovako kao na kutiji kao okvirić ili prstom razmazati u skroz tankom sloju pa izgleda kao da je pozlata od starosti dijelom otpala.Zlatni listići su zalijepljeni na foliju i nanosiš je kao kad se depiliraš sa onim trakama sa voskom.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Jeli ovo zlatni kontur?Jako je zlatan.Koja je marka?Moji su uvijek bljak! boja.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Tatjana -hvala na savjetu!!
A što se tiče kule-nije salveta,žao mi je ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mamina, za satni mehanizam ne znam, jer meni je to susjed napravio, ali Tea Jurković ili ima pod Jukić pitaj je jer ona ti vodi tečaje u NBu.Daj mi reci gdje si onu salvetu s kulom nabavila, ako imaš plačam zlatom.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() kutija za priju- na bočnim stranam sam napravila laganu pozlatu ali se nažalost ne vidi dobro ![]() ![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
SUPER
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Preeeedivno mi je sve, majstorski si to napravila.
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
hVALA SVIMA
![]() Kiki-na kupama sam prvo oslikala podlogu sa bijelom bojom,pa rubove osjenčila i iscrtala tako da dobijem dojam pokidanog papira.Nakon toga sam lijepila salvetu i na drugoj print sa grožđem. |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Majstorski radovi. |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
krasni radovi...a pladanj aaaa....
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jako lijepo!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sviđa mi se kako si napravila rub salvete na kupama.Dobra ideja-dobro izvedeno.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Tatjana
![]() Imam jedno pitanjce-može li mi netko reći kojim redoslijedom se montiraju djelovi satnog mehanizma?Nisam do sada to radila pa me strah da nešto ne zeznem. |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Bravo mamina prvo što si sve napravila u brzinskiomroku i što si se vratila medju nas.
|
|
![]() |
|
baš se lipo vratit među svoje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno mamima
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
djaga naša,
i tebi veliki ljubacpo... ![]() sram te bilo što te tako dugo nije bilo... ![]() radovi su prekrasni... ![]() ![]() daj nas malo češće počasti tim divoticama... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
![]() kupe kanalice za moju priju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Veliki ljubac svima ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |