Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kreativni apaurin
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kreativni apaurin

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2012 u 09:58
Dalija-hvalasmile78.Svi učimo pomalo i zahvaljujući dragim kolegicama sa foruma i njihovim nesebičnim savjetima.I meni većina stvari koje vidim izgleda kao viša matematika,ali pomalo-ni Rim nije sagrađen za jedan dansmile177
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2012 u 07:32
uh čega sve tu ima ,nikad to neču naučit a mehanizam za sat ti je lako sastavit mehanizam kroz rupicu pa kazaljke 1. sekundar pa minute a onda sat i čep na vrhu i to je to
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2012 u 18:11
Kiki-nije zlatni konturnik nego pozlata na foliji.Jako je zgodna, jer to lijepilo koje se nanosi prije možeš nanosit kao vitice ili ovako kao na kutiji kao okvirić ili prstom razmazati u skroz tankom sloju pa izgleda kao da je pozlata od starosti dijelom otpala.Zlatni listići su zalijepljeni na foliju i nanosiš je kao kad se depiliraš sa onim trakama sa voskom.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2012 u 12:06
Jeli ovo zlatni kontur?Jako je zlatan.Koja je marka?Moji su uvijek bljak! boja.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2012 u 09:50
Tatjana -hvala na savjetu!!
A što se tiče kule-nije salveta,žao mi jesmile168.To sam ti ja slikala po narudžbi za prijateljičinog muža-stari grad Grobnik.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2012 u 07:47
Mamina, za satni mehanizam ne znam, jer meni je to susjed napravio, ali Tea Jurković ili ima pod Jukić pitaj je jer ona ti vodi tečaje u NBu.Daj mi reci gdje si onu salvetu s kulom nabavila, ako imaš plačam zlatom.
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 21:13

kutija za priju- na bočnim stranam sam napravila laganu pozlatu ali se nažalost ne vidi dobro

Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 20:09
SUPER
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 18:41
Preeeedivno mi je sve, majstorski si to napravila.smile55
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 10:16
hVALA SVIMAsmile78
Kiki-na kupama sam prvo oslikala podlogu sa bijelom bojom,pa rubove osjenčila i iscrtala tako da dobijem dojam pokidanog papira.Nakon toga sam lijepila salvetu i na drugoj print sa grožđem.
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 09:05

Majstorski radovi.

"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 08:32
krasni  radovi...a  pladanj  aaaa....Clap
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 07:19
Jako lijepo!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 02:18
Sviđa mi se kako si napravila rub salvete na kupama.Dobra ideja-dobro izvedeno.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 19:46
Tatjana smile78
Imam jedno pitanjce-može li mi netko reći kojim redoslijedom se montiraju djelovi satnog mehanizma?Nisam do sada to radila pa me strah da nešto ne zeznem.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 17:59
Bravo mamina prvo što si sve napravila u brzinskiomroku i što si se vratila medju nas.
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 13:10
baš se lipo vratit među svojesmile199drage mojesmile79
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 12:29
krasno mamimasmile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 12:15
djaga naša,
i tebi veliki ljubacpo... Heart
sram te bilo što te tako dugo nije bilo... Cool
radovi su prekrasni... Clap   Thumbs%20Up

daj nas malo češće počasti
tim divoticama... Smile

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 11:33

kupe kanalice za moju priju

Veliki ljubac svimasmile78Dugo me  nije bilo .Nešto sam radila i već dalje proslijedila a nisam poslikala.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.