Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovu ruzu sam uspjela spasiti : ![]() ova gljiva se je samo tako pojavila , nemam pojma kak se zove , sigurno je otrovna ?! ![]() ovaj ukrasni sljez se jos neda : ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tekoma (dobila sam ju od Anabistrice i Carol) : ![]() |
|
![]() |
|
Jako jako dragi poklon od Skitnice : ![]() isto tako od Anabistrice i Carol : glicinija ![]() a ovo je Nataly poklonila M. (specijalno ju je molil !) : ![]() |
|
![]() |
|
Sjeme sam dobila na mojoj najprvijoj kavici od Shashe ! Ako se ne varam , to je kalifornijski mak (?) ![]() ovaj sitni jasmin sam donesla sa sobom sa onog njemackog sjevera: ![]() ovu jabucicu vam moram jednostavno pokazati : ![]() |
|
![]() |
|
Ksan draga , staviti cu nekoliko zaostalih ljetnih slikica a onda cu se dati na posao i slikati jesen ... ili bolje receno zimu , koja nam je danas obecana i izgleda da ozbiljno ima namjeru i doci !
belica moja , nisam zadovoljna ali sada si nemogu pomoci ! No nadam se proljecu i boljem vremenu ! dijana7566 , draga imas pravo ! Nije me bilo , dugo me nije bilo , ali , sad sam tu ! Free moja draga , veselim se da mi je taj jedan ostao ali tugujem za onih 9 ! Svima jedna veeeeelika ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I sam šetala jer sam čula da u Zagorju sija sunce !!! Divan ti je onaj posljednji mohikanac, 1 od 10 !! Lijepe pozdravčiće ti ostavljam !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Navratila sam vidjeti jesenjsko izdanje zagorskih brega,a tebe nema.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
konačno da se i ja malo pošetkam vrtovima i započela sam tvojim, šta uopće reći drugo nego prekrasno, drago mi je da si našla lantanicu, ja ih strašno volim, a onaj jedan ali vrijedan adenium je pravi macan, želim ti da ti čim prije procvate i veseli te.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Vrijedne ruke imaš, onda i cvijeće odmah ide
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Drage Anabistrica , Aralija i Kaktusic ma bas mi je drago da ste navratile ! Moram reci to , da "Lepe Kate" i cinije su oduvijek bile najprostranije cvijece Hrvatskog Zagorja ! Nezamisliv zagorski vrt bez njih !
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet sam bila na šetnji po lijepom zagorskom bregu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Rakla sam da neću ponavljati druge ali šetajući (vratila sam se unatrag) moram ipak se ponoviti predivno je sve, jedno pitance da li su u teglici posijane maćuhice? |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ja sam ko i Sara. Sve ti je lepo, ali lepe kate su ipak naj. Kaj mogu kad volim to starisnko cveće koje je i nekad krasilo zagorske vrtove. Bum ti ja još i drugog sjemenja dala pa neka se šareni.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Draga Bebi , kad god gori je zalosno , ali kad cujem da ima onih koji podstavljaju pozare , onda me prima uzasni bijes i mogla bi ga .......... ![]() Tebi draga Camelia zahvaljujem na komplimentima . Moram priznati da bih rado cinila puno vise ali vremenske prilike to ne dozvoljavaju ! ![]() Andina moja , sigurno da sam zalosna da one druge adeniume nisam mogla spasiti . Pomirila sam se s tim , da je to cijena za zivot na dva kraja . Veselim se opcenito nasoj kavici i da te opet vidim ! ![]() moon draga , dugo sam ti ja trazila lantanu i nasla ju konacno kad smo bili kod zetove familije u posjeti na Krku . Na samom pocetku je onaj rasadnik , zaboravila sam mu ime , tamo sam ju kupila ! Anthea , cim se biljcice ojacaju i vise nebude tako vruce , mozes ih posaditi na mjesto gdje ce i ostati . Ne trebas ih pretjerano zalijevati , ali uvijek pazi da ne polijevas po listovima . |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
lijepo kod tebe....
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lantana lijepo cvjeta, a adenium je jedan, no čini se da ćeš imati i drugi
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Potpisujem! Na sljedećoj ZG kavici (ako dođeš) čeka te društvo za tvog adića! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ruže su ti krasne obzirom na ove vrućine.A adenim je jedan,ali stvarno prekrasan.
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Na zalost i ovoga ima u Zagorju : zapalila se suha trava a potom i drugo raslinje ! To sam snimila sa balkona :
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |