Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 370> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Lantana,
Po stoti se put vraćam tebi,sve me podsjeća na tebe i sve tvoje,dobro da je pala kišica,jer su i biljke bile žedne ![]() Moja-tvoja lantana prekrasna je.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno , uostalom kao i uvijek a lijepe kate su prekrasne
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
drago mi je da si opet aktivna sa slikama morsko cvjetnog ugođaja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivno,rascvjetanu,za nevjerovat da ovo postoji na ovakvoj vrelini,
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Draga Lantana,
prošetala i ja tvojim cvjetnim carstvom i uživala u morskim sličicama ![]() Do iduće šetnje šaljem vam puno ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...draga lantana, lepe Kate su još dodatno uljepšale tvoj ionako prelijepi vrt
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Odlično izgleda tvoj vrt unatoč ovom vrućinama, imaš ti i krasne pomagače koji su tako kreativni i puni ideja
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
i opet mogu ponoviti jedino
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kate su prekrasne, kao i ostalo tvoje cvijeće
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kiša će dobro doći i još poljepšati tvoje uvijek lijepe biljčice.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Pozdravljam tebe i tvoju obitelj i samo da znaš da sam ti bila na jednoj od terasi i u vrtu a da me nisi vidjela
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Potpisujem! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I sad mi je lijepo tu kod tebe u tvom cvjetnom carstvu, a kad dođe zima, doći ću tu na grijanje i uživanje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Po ovim slikama kao da ti je stalno kiša padala!Baš ti je sve lijepo.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drago mi je da ste se prošetali malo po mom vrtu
![]() Danas je nakon puna 3 mjeseca pala kiša, bila je to prava ljetna oluja koja je trajala 2 sata. Mislim da je ipak palo dosta kiše. Sigurno će sada sve živnuti. U vrtu ima cvijeća, ipak nisu onakve vrućine kao u 6 i 7 mjesecu. Ove godine sam prvi put sijala lijepe kate ![]() ![]() Plava je najljepša ![]() ![]() Bugenvilia i ruže ![]() ![]() ![]() Budleja je neumorna cijelo ljeto cvate ![]() Kalistemon drugi cvat ![]() Lantane ![]() ![]() Ovu godinu me iznenadio plumbago, dugo je bio mali kržljavi, a sad je krenuo ![]() Uz njega su žute rudbeckie, ja ih volim i puno su se same rasijale ![]() Evo ih na cvjetnom zidu ![]() ![]() Abelia, jako zahvalan i lijep grmić, cvate cijelo ljeto ![]() Passiflora ![]() Krenule su i ljepotice anemone ![]() I nakon dugo vremena procvao je krumpirko ![]() I za kraj pozdrav s terase ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene u jednom od najljepših vrtova
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme predugo nisam bila u tvom vrtu draga, ali kako i sama kažeš, dan je stvarno prekratak za sve :(
nadam se da ćeš se sad malkice i odmoriti i skupiti nove snage pa će i nove sličice brzo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
veliki pozdrav ti šaljem
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |