Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 90>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 19:09
Lijepo si iskombinirala i uredila kamenjarsmile55 . Radovi i pripreme su u punom jeku, no kad se vidi rezultat, onda nekako i nije teško. Tvoji gosti će uživati kod tebe. Svima vam želim da se ugodno i veselo družite smile83smile164, a mladencima svu sreću, ljubav i razumijevanje, a ostalo onda dolazi samo po sebi smile80   smile81
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 17:23

Jako mi se dopada kaj si napravila, kamenjar je prekrasan, ali ja nebi bila ja da ti nekaj ne velim:  ova slika me oduševila i negdje, nemogu se sjetiti gdje, sam vidjela nešto takvo, ili čuvam u podsvjesti sliku kaj imam u planu jednom napraviti,  ali za puni efekat, ispod lagerice gdje je delosperma, stavi glineni ćup ili teglu,  stavi crveni malč i po sredini ovog bijelog sitnog kamenja zasadi nešto jako nisko i sitno s crvenim lističima ili crvenim cvjetićima , ili posipaj crvena sjajna srdašca ili male crvene mašnice ,kao da teće crveni potoćić sreće po bijelom kamenju !! Ili pospeš latice ruža !

Kad bolje promislim, da obrišem ovaj post?  Ne, ostavljam ga, možda se i tebi dopadne, pa doradiš ovaj dio , jer bi zbilja bilo efektnije !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 15:01
 smile57Nemoj si skršiti kičmu prije svatova pa da nemožeš plesat u svatovima
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 14:13
smile227samo toliko, jer su riječi nepotrebne
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 08:07
Bila si vrijedna,rezultat odličan,sve je lijepo uredno.Lijepo se provedi i uživaj.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 07:48

Opet si bila vrijedna  smile141.
Bar se rezultat stvarno vidi, a ne kao kod mene - satima čistim po vrtu i onda po noći opet puhne vjetar i sve je isto kao i prije.
Ujutro kada pogledam vrt mislim da sam sanjala da sam ga očistila  LOL.
Želim ti dobru zabavu i nemoj pretjerati sa plesom, da nam se ne vratiš sada sa nogom u gipsu  Wink.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 06:37
Vrlo,vrlo lijepo si to posložilaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 06:25
Draga,vrijednice!
Lijepo si ti to posložila,Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2012 u 01:58
Društvo, odjavlujem se na neko vrijeme jer sam u gužvi, znate već razlog i evo za pozdrav slike mog novog kamenjara u Njivicama da nam bude ljepša okućnica.

Još druga strana vrta  sutra i to je to za sada.
 Brzinski kmenjar i cijeli dan posla.. je ali nije loše, dopada mi se. Sama sam radila, kreirala  uz pomoć jedne gospođe i njezinog supruga koji je dovukao zemlju ( 1,5m3 je tu zemlje!) i kamenje.
Svima smile79

Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 22:07
Sve ostale biljčice sam zaboravila kad sam ovo ugledala !!  Miro, daj ga čuvaj kao oko u glavi !!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 22:06
Ajme, meni . . . ja ostala bez teksta !!  Svaka čast Štefice !!

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 10:47
Miro,to sam i ja nekad tako mislila,samo pak kaktusaWink
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 10:00
Mali kaktus, nadam se da neću biti pravi kolekcionar. Dosta je više biljaka...Smile
Glikca, hvala na posjetiHeart
Rijeka

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 08:47
Sve krasno, ništa posebno ne izdvajam smile141
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 07:07
I ja sam malo virnula u tvoj vrt,lijepo cvijeće imaš,vidim da si počela i kaktuse uzgajatiTongue
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 00:17
moon Heart
Sara, hvala na posjetiHeart Nije još cvala, sdada sam je nabavila.
Štefice, znalice, potražit ću je... Hvala na biljkama i posjeti Heart
Rijeka

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2012 u 13:48
zaboravila napisati,ta ti bugica nija Vera deep purple, potrazi pod Pagoda Pink i Los Banos Beauti, te dvije su jako slične roza bijele pa usporedi sa svojom,vjerovatno su se pobrkale deklaracije
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2012 u 12:13
smile141za sve viđeno
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 20:23
...krasne su ti biljke, draga Miro, unatoč ovim vrućinama...jel ti Scutellaria cvala ovo ljeto?
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 22:15
krasno si se ponovilasmile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.