Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Korisnik | |
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Mamina svi radovi su ti prekrasniiiiiiiii, ne znam šta mi je ljepše
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Tara,Okić,,Dalija-hvala vam puno
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga moja,
makeover je fantastičan... ![]() od ideje do realizacije... besprijekorno... svaka čast... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Ajme,sad san se zacrvenila
![]() |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Znaš šta Mamina ovo me oduševilo.....već se ponavljam konačno pravimo stvari za upotrebu jer ne znam kud ću više sa "ukrasima".......
|
|
![]() |
|
Hvala bako Božice
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
sve mi je krasno, a sa stolićem sam oduševljena
|
|
![]() |
|
Nije ma dugo bilo...evo mog pokušaja-okršaja sa color ink bojama na staklenom tanjuru.Koristila sam i rižin papir i šljokice koje se nažalost ne vide ali u prirodi daju "štih" u uglovima.Sve sam radila na obrnutoj strani.
![]() ovo je slikano na danjem svjetlu a ovo unutra u polusjeni pa su boje tamnije ![]() ovo su detalji ![]() ![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Stvarno je posebno.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Super kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() vide se šljokice... nikako da se odvažim uhvatiti u koštac s colorinkom... a efekti su očaravajući... kako se uopće nanosi? kistom, kapaljkom, prstima? jako komplicirano? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Klara
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
meni ovo nije samo lijepo...meni je ovo sve PRELJEPO!!!!!!!!!!!!!....držač za kutljaču od karika zavjesa, oni držači sa štipaljkama....a tek boce..........onaj rub od slike sa zgužvanim novinama, predobra ideja...probat ću....i nadam se da će bar upola ličiti na original.......
|
|
![]() |
|
Draga Mren,hvala ti i dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Krasno ,ma predivno evo i ja bih to odmah radila ali mi molim te objasni kakve su to boje i taćan naziv, poludići od vaši svih tehnika kad god sjednem za ovaj forum ja saznam za neku novu stvar ,to je zaista odlično , ali moram priznat i košta ,muž kaže da ću dobit zabranu na kompjuter.Još jednom pre ... predivno ,bez rijeći sam.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Lily
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
baš ti je najs
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() evo jednog uratka od prije par mjeseci.Onda sam ga zaboravila slikati a danas nisam propustila tu priliku.Ovo je bio poklon jednom malenom slatkom Rafaelu za babine. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |