Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 58> |
Korisnik | |
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Same krasote.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ooooooohoooo...netko je bio jaaako vrijedan! Krasno draga Mima, sve mi je jako lijepo
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
ajojj super a doručak kod tifani
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Boce su odlićne ,a taj uzorak Tiffany me uvijek podsjeti na mladost.....Je li pravi dolar ono po pepeljarom ? tako bi mi trebali .
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jako lijepi novi radovi
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Boca ti je "mrak"
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Boca mi je odlična
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
moji radovi su tako početnički.....ovo su sve radovi od majstorice.....al kad "porastem" (sad imam samo mjesec dana) i ja ću praviti ovakve kutijice, pikslice, satove, kuglice... preljepo je....
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Divna boca.....znaš šta je untra divno draga Mima......
svaka ćast a za svoju dječicu sve........zar ne............ |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure.
Jedno pitanje...
Ja sam novopečeni vlasnih perilice za posuđe i dogodilo mi se da su se šalice na kojima sam napravila decoupage i izlakirala s lakom za keramiku i zapekla, svejedno ogulile. Kakva su vaša iskustva s perilicom. Znate li kakvav drugi lak koji bi se bolje ponašao u perilici?
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
kooooonačnooo si se vratila... ![]() ![]() potpisujem sve što su ti cure prije mene napisale... ![]() nadam se da vam je prvi tjedan školice prošao bezbolno... neka i svi drugi budu takvi... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Mima radovi su svi super, kutija za likovni mi je favorit.
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
I ja bi jednu šarenu normalno da je baš to htijela pa neče imat pribor u nečem tmurnom kad mama tako divno radi
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |