monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 138> |
Korisnik | ||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pustolovko moja, papigice su zapravo one čahurice u kojima je sjeme..stvarno su slične papigicama...a i ako ih se ne pospremi na vrijeme, hoće odletjeti....
![]() ![]() ![]() Stavi ih se u čašu s vodom i tako dozrijevaju, no ako ih zaboravite pospremiti," odletjet će!" tj.raspuknu se i razleti se sjeme posvuda... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Dmirce ako se rasije posvuda raste kao divljak... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Heeej pa to je nama super, grah sa kiselim zeljem, Mljac! |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
kad je Ksan spomenula papige reko ma gdje je ta ptica kako je ja ne vidim haha
![]() |
||
![]() |
||
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Ma da da nije Ksan spomenula nebi ni primjetio za te papigice,a nije li to divlja biljka?Svejedno je simpatična bar je nemoraš hraniti kao ja svoju
![]() |
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
imala sam priliku probati neki azijski grah krupno zrno 4 x vece od ovog naseg.prvo se nakiseli taj grah pa se oguli,jako lako takva mu kora,onda ga kao corbu spremis vjerujte nikad bolju corbu nisam jela od te,taj grah se kuhanjem raspuca na sitne komade i izgleda kao corba sa drobljenim krompirom.
|
||
![]() |
||
|
i ti Dadinice bjezis od graha 'ko i Monstera i ja ![]() nasi stari su bili zdravi jeduci grah,a mi sada odma iza 30-te na lijekovima nekim ![]() ja grah kad kuham stavim u njega svega i svacega,ponekad ga kuham zajedno sa kupusom slazu se dobro.nije grah los,koliko je zahtjevan dok se skuha. |
||
![]() |
||
|
Kod nas se kuha kako ga kad poželimo..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Grah se kuha jednom mjesečno, a ponekad je i to prečesto.
|
||
![]() |
||
|
Ksan draga, papigice su mamine, ja sma si ih tek donijela i pokušala posaditi na jedno mjesto,da vidim hoće li se uopće primiti, a trebale bi. Inače nemaju baš neki ugledan cvijet, ali što mirišu...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Znam draga da je dobar za bubrege, no baš stalno provjetravati od njega.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
Imaš papigice
![]() Kod tebe stigla jesen na veliko ![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
Grah je dobar za bubrege,a kada ga malo bolje pogledaš on i izgleda kao bubreg.
|
||
![]() |
||
|
A i to što kažeš...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
nekad fol zaboravimo pa ga ni tad ne skuhamo ![]() |
||
![]() |
||
|
Upravo tako draga,dosta nam je graha jednom tjedno... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
leca se kuha kao i grah ko kad je to slicno.
znaci kod tebe samo jednom sedmicno i kapak ![]() |
||
![]() |
||
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |