Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hej, draga, a što ti je krasno ono crvenkasto na predzadnjoj slici!
Htjela i ja lespedezu, svidjela mi se ova tvoja, a moji cvjećari me samo pitali: -ha?!? Ne čudim se, ni za kišni ljiljan nisu čuli... |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A jesi ga našnirala cvijećaaaaa, pa kako ti to uspjeva ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lepeko je kod tebe, draga Lovrek!!
Tikve su posebno lepeke!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lovro, obadvije sam vrećice koje si mi poslala sa sjemenom crnooke Suzane istresla na isto mjesto tak da ne znam jesu li sjemenčice tvoje ili kupovne. Uglavnom, rastu i cvatu i lijepe su mi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
|
|
![]() |
|
Dadinice, prvo, skromno, crvenkasto je delosperma, a drugo, bogatije, je aster... Lespedeza čeka na našem placu, već sam rekla gospođi da ima uvijek jednu na rezervi... ![]() A kumicu koja mi je prodala kišni ljiljan nisam već par dana vidla...možda čeka da joj procvate još kaj ljepoga... |
|
|
|
![]() |
|
Glikice, hvala Bogu na suprotnim smjenama! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ksan, samo šetaj, i uživaj...na slici je sve ljepše, uživo ipak skromnije1 |
|
|
|
![]() |
|
Anaida, dobiš na poklon, dojdi nam! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
e, onda super, i ako se....osjemene...sjeti me se sa 3-4 sjemenkice...ko zna kaj bu ovaj moj cvjetek odlučil! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E a sad ono kaj sam u biti htjela već prije progovorit, al sam ipak najprije "pozdravila" stalne moje drage šetače....
...danas je kod mene bilo sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Nakon jučerašnjeg jednog stupnja ujutro...danas pravi ljetni dan! Sunce je prošetalo mojih malih dvorištem...da i ovo lijepo zlatno i toplo, al i naše forumsko sunceee iz Kumrovca! Njen suprug i ona počastili su nas svojim dolaskom i stvarno uljepšali dan! Tri sata su proletjeli...onak...prebrzo! Sunce me počastilo i prepunim kutijama presadnica, koja sam do maločas samo razvrstavala, a tek dio posadila!...pune ruke posla!...lijepog posla! Obećali smo si, vidjeti se opet...ako ništ drugo, zbog vrećica reznica i biljčica zaboravljenih na našoj terasi! ![]() ![]() Veliko hvala na popodnevnom druženju i dobivenim poklonima! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jako lijepo.ovakva druženja su nezamjanjiva.sprijatelje se ljudi koji nisu znali ni da postoje.evo šta nama rad cif.bravo.sretno vam druženje
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Meni je jako žao što nisam bila na ovoj kavici da upoznam sunceee,ali stisnule me obaveze.Vjerujem da ste uživale.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() Lovro
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Lovro, ti si srce! ( A da te prekrstimo?? Ako imamo Sunceee, mogli bi imati i Srceee!)
Naći ćemo mi već načina da se dokopam tr ljepote! Ako se budem jako naljutila, natjerat ću muža da me vozi u Varaždin!!! |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Evo i mene u tvojem vrtu. Dupli hibiskus, drzim fige da ti se primi.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |