Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
obrisan, izvolte !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Očisti sandučić !!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Uvijek se divim tim ruselijama. Mali smrdljivac je bas zgodan, a jos da i mirisi, gde bi mu bil kraj.
![]() Samo se ti pravi vazna sa lopocem, jedva cekam da nabavis i vodene zumbule, neznam kak izgledaju.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Mari, MK, Moon
![]() Anđelka, raste...... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne ruže, lopoči, bodljići, no koraljni kaktus je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dadinice, u našoj Slavoniji se svašta lijepog nađe, od lopoča , preko ruža i kaktusa pa do ( naravno) bundeva ! Još jednom svima ![]() [/QUOTE] A ja mislila i još...još...ma kvragu znaš, nemoj me razočaravati! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svašta lijepoga u tvojoj Slavoniji raste i cvjeta |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
A jel te hoću vidjeti ? Ma super, veselim se ! Onda režem još jednu rožicu i još što mi se nađe pod nožem( škarama).
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A vas dvije međimurke, Mk i Free......vidimo se uskoro...... napokon.... [/QUOTE] A kaj, mene Varaždinku,nećeš vidjeti? Ako Bog da, da znaš da budem došla, zainat! ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Hvala cure na posjeti, kako ste mi bile brze da i ja odmah odgovorim:
Anđelka, ovo je orbea, ali to ti je podvrsta stapelije ili su isti rod, ko bi to više znao, i jest, malo smrducka ali samo kad friško procvate, kasnije popusti.... ma to nije ništa strašno. Alad, i mene je lopoč fascinirao, ja sam tek ove godine napravila jezero i posadila lopoč, dao mi je dva cvijeta i ja sam oduševljena. Dadinice, u našoj Slavoniji se svašta lijepog nađe, od lopoča , preko ruža i kaktusa pa do ( naravno) bundeva ! Još jednom svima ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve je stvarno lijepo, ali ruselija je posebna!
hehehehe, izgleda joj paše Slavonija! |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Prelijepi lopoč
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ruže prekrasne,ruselija isto ali pikavci u cvitu su woow Onaj mali smrdljivac je li to vrsta stapelije ili? Jeli stvarno smrdonja? |
|
![]() |
|
Danas je bio čsto ugodan dan pa sam poslikala što je vrijedno da vam pokažem :
![]() molim da se zanemare one letve u pozadini, kod mene je auštela ovih dana: ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je novo, vrijesak sam jučer posadila umjesto muškatle koja se i ovako nije pokazala ove godine: ![]() ova je stvarno pomahnitala, tako sam hepi zbog nje: ![]() i još na kraju, neizbježni moji bockavci koji mi još uvijek podare poneki cvjetak: ![]() i prelijepi moj mali smrdljivac: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa kad su nam prekokrasni !!!
Na proljeće ću si nabaviti i vodeni zumbul, to mi se jako sviđa i dosta brzo se širi, a ima i lijep cvijet. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
kaj se vas dve pravite važne s lopočem
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
A evo ga i drugi cvijet, čini mi se još tamnija boja
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |