Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Teine kućne čarolije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Teine kućne čarolije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 12>
Korisnik
Poruka
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 12:45
bravo :)
kako su mi slatke ove tegle čizmice
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 12:58
super za čizmice
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 13:43
TeaK - prekrasno "fuksija prozor" - otkačeno, a čizme se svima sviđaju, pa naravno da i ja moram reć ma superiška.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 18:12
Još nije pošteno počela sa uređivanjem a ja već ljubomorna lagano.Čizme,fuksije,nova gredica,sve je prekrasnosmile57
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 19:04
Moja Shasha, hvala na komplimentima, ali bojim se da tebe ipak ne mogu sustići.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 21:47
TeaK,sve se može kad se hoće.A nema sumnje da ti želje za uređenjem imašWink
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 23:46
Svaka čast, fuksije već imaju cvjetiće...
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 21:43
Svaka čast TeaK, čizmice su mi simpa, a i sve ostalo je krasno...pohvale i za tvog dobrog muža!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 21:50
TeaK, tvoj prozor mi se sviđa! Voljela bih ga vidjeti i za mjesec dana kad se fuksije budu rascvjetale! Tad će biti Thumbs%20Up
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2008 u 21:17
Sad tek vidim da se stvarno dugo nisam javljala, oprostite mi na ne javljanju, ali malo sam u svađi sa slobodnim vremenom.

To što se ne javljam ne znači da ništa ne radim i evo sada i javno obečavam da će ovdje uskoro biti lijepih slikica.

Pozdrav....
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2008 u 21:26
Pozdrav TeaK, tvoje trublje napreduju i od 4 koje si mi poslala tri su opstale, veselim se njihovom napredovanju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 10:53
Evo ovako je moja dvorišna izgledala 25.03. ove godine

a sada izgleda ovako

(malo je slikano iz različitog kuta, ali vjerujte mi to je to)

Na mojim prozorima su sada i novi držači tegli, a sve zahvaljujući mom dragom majstoru

u vodenku je i jedan krasan lopoć (hvala Branka)

a mužiću se moram zahvaliti na novoj orhideji

zašto me nema i što radim - nadam se da se i vidi, a kad sve bude gotovo ja ću vam i pokazati.

Jučer sam provela dan u mom kupinjaku , a danas idem opet u taj kreativni nered - dakle pusa svima.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 11:01
stvarno savršeno...a nosaći su fantazija
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 11:35
Pa zvjeri dobro došla nazaj!
Kak ti sad sve lepo diši! Moramo prihajati ponovno k vama na kavicu!

Zbilja prekrasno izgleda ova prednja strana- a iza? Ima novosti!?
Cool

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 11:49
Krasno,  narocito onaj kamik oko prozora, savrseno i ona  vanjska greda ispod krova kod gurle da se moze objesiti visece cvijece, a kamin sa dimnjakom "uradi sam", memorizirano za mene, kao ideja je +5.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 12:18
Šefi samo reci kad dolaziš i nema frke....iza????..... 30%  sređeno, a ostalo  je u izradi.

Rijeka kamin je u dijelovima i u izradi je novi isto po sistemu uradi sam samo što će biti puno bolji i lijepši, a ovog selim na novo mjesto i biti će držač za cvijeće.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 19:52

Stvarno imaš dobru ispričnicu za dugo nejavljanje. Izgleda prekrasno!

Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 22:08
smile227neprepoznatljivo, predivno!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 00:24
Ništa manje nisam ni očekivala.Tak da te nebum hvalilaLOL
Ma genijalini stesmile79tebi i boljoj polovicismile79
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 10:13
smile141 Majstori!!! Samo naprijed! smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.