Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 77> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaktus garten, kaktusi i sukulenti prekrasni kao i ovijek. Ali oduševila si me ovim slikama u gro planu, zeleno, krasno.
Vidim da pišeš da ti felicija nije cvjetala ovog ljeta. Pa ona i inače ne cvjeta u sred ljeta, ali zato se plavi prije ljeta, a moja je sada prepuna cvjetića. Nadam se i tvoja. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
saro sad se pomalo trava oporavlja bilo mi je sve ovo ljeto posušeno a ja iznad svega mrzim kad mi travnjak pozuti ,al dok na vir ne dođe voda moram tako,jer se dosta kuca sluzi mojom busotinom
glikica meni agave rastu jako brzo,ja ih 2 put godsnje rezem (donje listove) milice nisam nikad obracala paznju na sjeme od palmi ,a imaju neke metlice na njoj ,ja to bacam kad je rezem dadinica,achimenesi su predivni,jako sam zadovoljna s njima evo podragala sam tima za tebe belice,jesil vidla mazonje,ljetos sin bio sa drustvom u onom apartmanu pa tim ode k njima a gleda di sam ja,pa je stalno virio .. alad hvala ti na posjeti |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Kamenjar ja sam oduševljna tvojim vrtom ,toliko ljepote
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
znaš da sad posebno uživam u reportažama tvojeg vrta kad dugo slikica nije bilo, a tako mi je drago vidjeti ga i Tima u njemu kako se rasteže ... najslađi mi je onako kako viri na prozoru.
![]() Gredice su ti i ovako lijepe, nemoj žaliti za propalim, posadit ćeš drugo, jer ipak je ovo ljeto bilo baš grozno svima. Ostavljam ja i tebi jednu ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ovo tvoje "nije nešto" obara s nogu, a na achimenesu ti prosto zavidim!! (puj, sram me bilo
![]() ![]() ![]() Tim je sladak i presladak, počeškaj ga jednom umjesto mene. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo ti je cvijeće ali sada me palme oduševljavaju. Da li je na ovoj slici u pozadini palma feniks i da li formira sjeme?
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bome je kod tebe jako lijepo, sredila si ti to sve. Ona šarena agava mi je veličanstvena, ja imam jednu malu, baš mi i ne raste, tek nešto malo.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ne mogu vjerovati kako je kod tebe zeleno, zeleno...kao da nisi na moru već negdje na našem Žumberku
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moje agave rastu ko blesave ,svako malo ih režem a one sve više rastu
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
achimenes mi je cijelo ljeto obilno cvao ,evo slikica
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
liguarija mi je super uskoro ce cvjetat
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
sa gredicama nisam zadovoljna dosat toga mi propalo pa sam počupala ovo sam danas slikala ,nije nesto al ajd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
hvala vam drage moje ,a da natalija kakoto da ja ne stavi tima,čudo jedno
![]() evo ga zato sad ![]() ![]() ![]() evo malo i slikica ![]() sirotica mi je predivno cvala ![]() xuku sam ošišala danas ![]() i palme smo ošišali ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve pohvale, pohvalice i pohvaletine!
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
A što da ja tebi kažem,a još nisam o tvom vrtu?To mi je praznik za oči,svaki put kad pogledam tvoj kaktusnjak i tvoje sukulente,jednako im se divim.Moram i ja do tebe,pa makar sa susjedovog balkona gledala(zbog ljubimca).
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
slike su predivne, ali još je ljepše uživo
prije par dana sam imala sreću da im se divim - oči u list, tj. cvijet ![]() sukulenti stvarno fenomenalno izgledaju, kaktusarnik je nenadmašiv, a gredice uredne i sređene, ma sve ti je prekrasno samo me čudi kako tima nema ovaj put ![]() |
|
![]() |
|
aralija samo dođi ,bit ce mi drago ,pozuri jaca uskoro ce sedumi sakrit kaktuse ,ima ih prilicno tu ..hvala vam cure na pohvali
|
|
Vir |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Zavirila sam i u tvoj kaktusgarden,mislim da moraš složiti i SEDUMGARDEN,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
hej moram se s nekim dogovorit da dođem u pohode na Vir, vidim da se štošta može žicati. Draga nadmašila si Bešlića
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ni moja felicija nije cvjetala ove godine
|
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |