Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hand made by Glikica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hand made by Glikica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 23:46
Slikanje,decoupage,raspucavanje,keramika,prešanje cvijeća.... Glikice.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 22:39
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 22:37
ovo sam radila za svoju unučicu:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 18:51
Odličan prijedlog, može i to, uglavnom luster će biti.
A što se tiče Dijane i njenih daljinskih, mislim da je to njen muž sve pribavio.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 17:40
Za kugle od špage imam mali prijedlog - nemoj ih lijepiti drvofixom običnim, bijeli se. Ako ne nađeš prozirni upotrijebi ljepilo za tapete, ja sam s njim radila i bude OK. Bukvalno sam namakala špagu u njega pa omatala na balon.. (kugle za bor od jutane špage)

Baš sam razmišljala gdje li je Dijana nakupila tolike daljinske... ja imam samo 3 i pol... tj. 4 ali je od linije neki mali pa ga zovem pol daljinskog.

Nemoj se opterećivati sa mnom!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 17:29
Obavezno koja slikica smile211
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 16:16
Hvala Ksan, ima još nešto, a to ću uskoro raditi. Naime, trebaju mi dva lustera na verandi, a radit ću ih tako da ću balone omotati špagom, premazati ljepilom za drvo ( drvofixom) , kad se to posuši, vadim balone van i ostaje mi konstrukcija od špage.....onda dolazi na red električar koji će u sve to uvući grlo i žarulju, pa neka svijetli !
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 15:23
Ovo je stvarno svestrano Smile svaka čast. Što god si napravila je zaista lijepo. Dali postoji još nešto što nisi probala a voljela bi?
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 14:37
Haha Dijana, vidjela sam da gledaš podmetače, i tvoj muž ih je zagledao ! Moram ti jednu kutiju za daljinske napraviti.

Dadinice, koliko ti imaš daljinskih? Ili ti se nešto drugo sviđa ?
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 14:07
Ženska, pa ti si stvarno svestrana!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 21:12
Pa vidjela sam da su podmetači posebni, al ti si šutila i nisi se hvalila, a vidjela si da ih zagledam. Što se kutija tiče dobro da mi ih nisi pokazala jer bi ostala bez jedne velike. Imam 8 daljinskih na stolu i baš tražim neku zgodnu kutiju za njihWink
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 13:04
To bi bilo to- za sada......bit će još, ima toga jako puno......
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 13:03
Još jedna minijatura- goblenčić

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 13:01
Već dugi niz godina sama izrađujem čestitke za Božić i šaljem prijateljima, a radim ih tako da svaka može postati slika, kao ova što mi je jedne godine preostala:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 12:54
podmetači za čaše ostaju kod mene, nedam nikome

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 12:46
Inače volim minijature, ovo je jedna od mnogih koje sam napravila

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 12:44
Čaša od vrhnja omotana špagom i urađena salvetnom tehnikom

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 12:40
I ove boce čekaju rakiju i odlaze pa-pa...

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 12:38
Jedna neuobičajena:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 12:36
Još malo kutijica, mnogo ih je već podijeljeno dragim ljudima:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.