Althea rosea – ukrasni sljez |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno ih ima predivnih
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Jooooj Iris, tek sad kad vidim još više želim, a pogotovo ovu što piše da je nigra
ma ljudi ovo morate i vi pogledati: http://images.google.hr/images?q=Althea+rosea+&ndsp=18&hl=hr&start=0&sa=N |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
upiši u google u pretragu slika...ima nekoliko slikica a gdje da ga nabaviš---ne znam :(
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Budući da MM meni ispunjava sve želje oko cvijeća i ja bih htjela njega iznenaditi i nabaviti ovu biljčicu.
Čula sam za nju i nikada je nisam vidjela čak ni na slici. Dakle svaka sličica , a naravno i biljka su dobro došle. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |