enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 221> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve lijepo,
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
peperomia puteolata vrsta biberovca mali kaktus
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nonice,šta je ovo na prvoj slici?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma nonice kod tebe sve rascvjetano,a maleni cvjetak je presladak,nek su zdravi i živi a i ti sa njima,pa da uživaš dugo u unučadima i cvjećkicama
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nono
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Bas lijepo, magnolija za Taru.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
i ja se pridruzujem cestitkama na djevojcici
![]() i onako, usput....vau,
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
dadinica
![]() ![]() Free ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I meni se jako, jako dopada bijeli aster, takav još nisam vidjela, i baš bi se lijepo isticao između mojih rozih, ljubičastih, crvenih, plavkastih !!
![]() A Tara je najljepši ukras tvog vrta, prekrasna slatkica !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Aj, draga Nona, kod tebe uvijek krasnog cvijeća!
Ali onaj cvjetić kojega držiš u naručju je zasjenio ljepotu ostalih... Želim joj svu sreću ovoga svijeta! Atebi želim duuuuuuugo godina uživanja u svojim unucima! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
drage moje svima vam od srca zahvaljujem, upravo uživam pijem kavu i čuvam svoju Taru , roditelji otišli sredit dokumente, još me i belica obradovala pošiljkom
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mali cvetek je najlijepši od svega-bez premca
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Preslatka djevojčica,a cvijeće lijepo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |