Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagare, svi su na sigurnom i sad odmaraju, zaslužili su, stvarno su dali sve od sebe protekle sezone, cvali su kao nikada !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Glikice jesi već pospremila sukulentiće?
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
blue sky ide to tako, ideja za idejom, samo realizacija malo šteka, obzirom da sve sama radim i dobro je.
Štefice, samo ti meni dođi u šetnjicu, onako, s noge na nogu, pa polako ! Dadinice, hvala ! Ksan, teglim po malo, koliko stignem, ide to meni laganini. |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Koliko lijepih slikica, bome treba to sve tegliti
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Samo malo šetam
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ideje samo naviru sve ljepše i ljepše
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() A ne sumnjam u tebe draga, nači češ ti i pravo mjesto za međimursko-istarsko-tvoje kamenje !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Hvala Aralija, bome se jesen udomaćila !
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Ovo mi je lijepo pa želim to podijeliti s vama:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako vam je dosadno, posadite si kuruzu !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Još malo slikica, jutros u magli:
MK vidi me što sam lijep: ![]() Cijelo ljeto ovaj nije cvao kad su drugi cvali, sad se sjetio: ![]() ovo krasno izgleda sa sitnim kapljicama , ali nije zdravo, pod hitno danas idu svi u zatvoreno: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cure, hvala na podršci za moje kamenje, ali bit će tu i pokoja klada, ma i cigle ja ne napuštam......
Kad šta dohvatim to posložim ( čitaj:pobacam) po tlu i oko biljaka, a biljke sadim između. E pa sad si mislite kako to kod mene ide !!! |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bacila sam pogled prije no što biljkice krenu na zimski odmor....polako prelaziš sa ciglenjaka u kamenjar, lijepo si se poigrala s kamenčićima, baš lijepo izgleda
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ja htjela preporucit svog (dobro tegli, naucen da ne prigovara), al bojala se da cete reci da sam neozbiljna, a u stvari sam
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A 'ko kaže da se moraš udati?!?
Samo daj sltka obećanja nekom snagatoru dok se posao ne obavi, a poslije.... znaš onu na expres lutriji "žao nam je, više sreće drugi put" ![]() ![]() ![]() Sram me bilo, neozbiljnu i neodgojenu!!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
joj ja sam se u lici zarazila s tim gredicama i kamenjem...tako da kad gledam ovu svoju sada sve mi nesto fali
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sviđa mi se novi dio s kamenjem
![]() |
|
![]() |
|
A ti Free....samo sam te čekala i došla si mi, jel si prepoznala stil ? I jel ti to dovoljan komliment? Još samo da nađem pravo mjesto Morsko- Međimurskom kamenju, pa tek onda da vidiš ljepote !
Evo ti jedna ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |