Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 134> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemaš????sjeti me na proljeće!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
svi su krasni
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
111, dobro jutro, ja posude (teglice) biram tako da mi stanu u podmetače koje koristim kada ih zalijevam. Ove mammillarie su u tim teglicama već nekoliko godina, po kaktusima ja "prčkam" čim manje i ovakve manje posude im ne smetaju. Na sezonu par puta prihranim kaktuse sa gnojivom i - to je to! Pozdrav.............schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Bilo je pitanje trenutka kad će Pinus objaviti neku svoju egzotiku. I evo ga, nije nas razočarao.
![]() Mnjam, samo vidi ti te slatkiše... |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus zna oduševiti
![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kaktus sa karakterom, cvate kad on hoće, a ne kad svi cvatu !
Pinus, molim te reci, što je ono plavkasto u prvom redu u sredini ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica, mislim da je to Acanthocalycium glaucom.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pravi je, nemam to. Jako mi je lijep.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve mi se više sviđa taj plastenik
|
|
![]() |
|
Da sam ja na moru, imala bih neko sklonište za kaktuse. I ovako već razmišljam kako da nešto improviziram. Gledam okolo kafiće kako imaju samo onu foliju oko terasa i neku plinsku gdijalicu i raja tamo sjedi i pije kavu ! Nije hladno.
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Glikica, hahaha , moji imaju terasu, nemaju grijalicu, al i s njima raja pije
![]() ![]() ![]() Pinus, prekrasni kaktusi !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Baš ! Kažeš im da im je 10 stupnjeva i oni zadovoljni. Zapravo 8 stupnjeva, nemoj ih baš previše maziti.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Veliš da baš i ne znaš o uzgoju Božićnog kaktusa, a prepu ne cvijetova !!! Što bi tek bilo da znaš ?
![]() A snijeg !!! To danas kod tebe ? Brrr ! |
|
|
|
![]() |
|
Mala parodia odlučila ipak procvasti, fućka se njoj za datum:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pinus,božičnjak ti poranio,a vidim da je kod tebe dobro padalo.
Glikica,baš je slatkiš.
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
I moji su od proljeća i svi procvjetali još su vani zajedno sa sukulentima i valjda im je godio topli a vlažni rujan ko zna?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |