Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 18:12

Kaj nije više? Pa moja je 300 m.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 23:48
Hvala Anastazija, sad sam ih i ja malo bolje pogledala. Izgleda kao da smo visoko u planinama, a naša je nadmorska visina samo 240 m.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 23:39

Baš su mi lepe ove slike zagorskih brega u magli  Smile.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 23:27
Jutros su okolni bregi bili u magli. Na užas mm volim miris magle.

a s druge je strane osunčano Sljeme
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 22:46
Kamenjar, lijepi je cvijet akantusa, a lišće mi je prilično veliko. Ali, kad ocvate, lišće nestane. Cvijet nemoj rezati dok se god ne osuši i ne pobaca sjemenčice unaokolo. Zgodno je slušati kako pucaju čahurice i bacaju sjemenje. Onda po vrtu pronalaziš male bebe akantusa.
A za budleju ne brini, bit će reznica iduće godine pa će se valjda koja primiti.

Sarajka, hvala. Baš sam bila zabrinuta za ljiljane. Bila bi tužna da mi opet ne cvatu, a volim njihov opojan miris. To mi je jedan od mirisa iz djetinjstva. A od Suzane sam sakupila sjemenke, mislim da još imam koju. Pošalji adresu na pp.

Korjenko, hvala ti na pohvali. Ove godine je ljeto gotovo sve vrtove uništilo. Neke biljke sam uredno zalijevala ali su se osušile, kao da je baš zbog toga. Nisam ih rezala ni micala iz vrta, ostavit ću do proljeća da vidim jesu li ipak možda žive. Naročito me zanima hoće li se Daphne probuditi u proljeće. Mogla bi doći pogledati vrtove u živo, sad nisu više tako lijepi kao po ljetu, ali su šume uokolo obojane. Još kad drveće viri korz maglu ...

Blue sky, drago mi je da si na vezi, znači da nemaš problema s poplavama (kuc, kuc, kuc), ipak si ti blizu Save.

smile78svim mojim posjetiocima
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 11:27
Istinu zbori Korjenko ,slažem se u potpunosti s njim
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 09:46
Prošetala sam ti cijelo ljeto i jesen, stvarno ne znam koje je doba kod tebe ljepše. Ja bi kod mene ljeto najrađe preskočila, sedmi i osmi mi "ubiju" vrt a i mene skupa s njim Wink.
Ti i tvoja seka imate famozne vrtove, baš onako po mom guštu, ingliš smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 17:51
šetkala.uživala.divili se.a za ljiljane ne brini,moji uvijek prolistaju u jesen i neumorno cvatu slijedeće godine,a crnooka suzana je  divna,uhvati koju sjemenkusmile79
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 20:58
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Acanthus longifolius

Divizma je rasla uz put pa sam je samo preselila u gredicu.

jedva ga nađo,znači ovo je cvijet achantusa,dobila sam tu biljku pa me aznimalo kako joj cvijet izgleda..nije lose,sviđaju mi se i listovi ,valjda mi nee puno prostora zauzet ...e da,jos da ti kazem da je jedna gramčica budleje ziva,strepim nad njom...iskreno se nadam da cu na ljeto moci s ponosom pokazat tvoju.moju budleju
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2012 u 00:25
Ljiljus, drago mi je da uživaš u mom vrtu
Camellia, ruža se još drži, a snije je otišao pa navrati. Uvijek si dobro došla
Moon, još ćemo ipak pričekati pravi snijeg na svu sreću
Konte, sad znaš daljnji postupak
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 15:12
je, utefterila sam si brojčeka Wink

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2012 u 19:09
Smrzla sam se, a samo sam bacil apogled u tvoj vrt
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2012 u 18:57
Ruža ti je prekrasna.Baš sam mislila kako bi bilo lijepo da još do zime svratim na brijeg,a ono snijeg.Baš ga ne volim,a ti si dosta visoko.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2012 u 11:27
Draga Ana, svratila sam tebi samo da uzdahnem od ljepote......
smile211
Lipik
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2012 u 23:31
Belica, ne volim ni ja ovakvu zimu kad je hladno, vlažno, vjetrovito i bez sunca. Ma volim ja sva godišnja doba samo kad sunašce sja. Ja ti radim na solarni pogon.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2012 u 23:28
Piše sjemenom i poluzrelim reznicama u kasno ljeto. Ako hoćeš probati, javi na pp
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2012 u 17:21
Krasna ruža ona gore , nedaj ju snijegu, odreži i objesi ju naopako, neka ti se posuši i još će ti dugo trajati.
I još da te pitam, vidim da imaš lijepu skimiju, kako se ona razmnožava ?

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2012 u 08:21
brrr... sve ti je jasno što sam htjela reći... nevolim zimu ni kroz prozor..LOL
belica,zagreb
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 23:09
A sad nisam sigurna hoće li se otvoriti jer kad sam malo prije izašla da vidim kakva je situacija vani, ugledala sam bjelinu.Nadam se da će se to uskoro otopiti.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 23:07
Prije dva dana sam uživala u pogledu na ružu koja otvara svoje latice

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.