Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 85> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaj nije više? Pa moja je 300 m. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala Anastazija, sad sam ih i ja malo bolje pogledala. Izgleda kao da smo visoko u planinama, a naša je nadmorska visina samo 240 m.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Baš su mi lepe ove slike zagorskih brega u magli ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
Kamenjar, lijepi je cvijet akantusa, a lišće mi je prilično veliko. Ali, kad ocvate, lišće nestane. Cvijet nemoj rezati dok se god ne osuši i ne pobaca sjemenčice unaokolo. Zgodno je slušati kako pucaju čahurice i bacaju sjemenje. Onda po vrtu pronalaziš male bebe akantusa.
A za budleju ne brini, bit će reznica iduće godine pa će se valjda koja primiti. Sarajka, hvala. Baš sam bila zabrinuta za ljiljane. Bila bi tužna da mi opet ne cvatu, a volim njihov opojan miris. To mi je jedan od mirisa iz djetinjstva. A od Suzane sam sakupila sjemenke, mislim da još imam koju. Pošalji adresu na pp. Korjenko, hvala ti na pohvali. Ove godine je ljeto gotovo sve vrtove uništilo. Neke biljke sam uredno zalijevala ali su se osušile, kao da je baš zbog toga. Nisam ih rezala ni micala iz vrta, ostavit ću do proljeća da vidim jesu li ipak možda žive. Naročito me zanima hoće li se Daphne probuditi u proljeće. Mogla bi doći pogledati vrtove u živo, sad nisu više tako lijepi kao po ljetu, ali su šume uokolo obojane. Još kad drveće viri korz maglu ... Blue sky, drago mi je da si na vezi, znači da nemaš problema s poplavama (kuc, kuc, kuc), ipak si ti blizu Save. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Istinu zbori Korjenko ,slažem se u potpunosti s njim
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Prošetala sam ti cijelo ljeto i jesen, stvarno ne znam koje je doba kod tebe ljepše. Ja bi kod mene ljeto najrađe preskočila, sedmi i osmi mi "ubiju" vrt a i mene skupa s njim
![]() Ti i tvoja seka imate famozne vrtove, baš onako po mom guštu, ingliš
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
šetkala.uživala.divili se.a za ljiljane ne brini,moji uvijek prolistaju u jesen i neumorno cvatu slijedeće godine,a crnooka suzana je divna,uhvati koju sjemenku
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jedva ga nađo,znači ovo je cvijet achantusa,dobila sam tu biljku pa me aznimalo kako joj cvijet izgleda..nije lose,sviđaju mi se i listovi ,valjda mi nee puno prostora zauzet ...e da,jos da ti kazem da je jedna gramčica budleje ziva,strepim nad njom...iskreno se nadam da cu na ljeto moci s ponosom pokazat tvoju.moju budleju
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ljiljus, drago mi je da uživaš u mom vrtu
Camellia, ruža se još drži, a snije je otišao pa navrati. Uvijek si dobro došla Moon, još ćemo ipak pričekati pravi snijeg na svu sreću Konte, sad znaš daljnji postupak
|
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
je, utefterila sam si brojčeka
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Smrzla sam se, a samo sam bacil apogled u tvoj vrt
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ruža ti je prekrasna.Baš sam mislila kako bi bilo lijepo da još do zime svratim na brijeg,a ono snijeg.Baš ga ne volim,a ti si dosta visoko.
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Draga Ana, svratila sam tebi samo da uzdahnem od ljepote......
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Belica, ne volim ni ja ovakvu zimu kad je hladno, vlažno, vjetrovito i bez sunca. Ma volim ja sva godišnja doba samo kad sunašce sja. Ja ti radim na solarni pogon.
|
|
|
|
![]() |
|
Piše sjemenom i poluzrelim reznicama u kasno ljeto. Ako hoćeš probati, javi na pp
|
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasna ruža ona gore , nedaj ju snijegu, odreži i objesi ju naopako, neka ti se posuši i još će ti dugo trajati.
I još da te pitam, vidim da imaš lijepu skimiju, kako se ona razmnožava ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
brrr... sve ti je jasno što sam htjela reći... nevolim zimu ni kroz prozor..
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |