monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 138> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja iskrena sućut, teško je izgubiti drage ljude ali posebni ljudi žive u našim srcima i kad nisu pored nas.Sjećanje nas tješi, i hrabri nadu o postojanju nekog boljeg svijeta u vječnosti. |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dadinice!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
I mene vraća u djetinjstvo... Uvijek bih ubrala jedan i danima se igrala s njim. Čas mi je bio kraljeevsko žezlo, čas čarobni štapić... Eh, ti divni, bezbrižni dani!
Monstera ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Pustolovko moja drago mi je da je ova biljka poznata i tebi, eto ja je nisam nikad brala, tetak mi je uvjek to donosio...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebi, Pustolovko, curke moje drage, Hvala vam!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Monstera, moja iskrena sućut |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
i od mene imas podrsku drzi se
![]() znam tu biljku i ja sam je brala u djetinjstvu ratse u mocvarastom tlu a visibabe i kacuni nisu mogli od nas djece ostati ni jedna biljka u sumi. |
|
![]() |
|
Hvala draga moja! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Monstera,moja iskrena sućut
|
|
![]() |
|
Hvala draga moja Belinice na tako lijepim riječima! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Navratila sam malo do tvog eko povrtnjaka,a ono ti si mi tužna.
Teški su to trenuci,da ti kažem da mi je žao,malo je to,ali imaš lijepa sjećanja na te dobre ljude,to čovjeka drži i gura naprijed. Draga moja,u mislima sam sa tobom. ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Nadovezat ću se još samo na ovaj tvoj post. Često je to tako da su nekad tuđi ljudi bolji od našeg najbližeg. Još je teža situacija kad te tuđi žali i razumije,a tvoj vlastiti te ne treba i ne poznaje.....Znam samo da je tetka ubila velika tuga, nije to toliko ni do najteže bolesti, koliko tuga ubija čovjeka....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga Milice! Žalosno ali istinito, kakvo vrijeme otrovno je nastalo, rodbina se uopće ne priznaje, niti obilazi, sastanu se obično samo za kakve svatove ili kao u ovom mom slučaju, na sprovodu....Da ne govorim onda o djeci njihove djece, kojima smo samo potpuni stranci i neki nepoznati ljudi....toliko o rodbinskim vezama...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Iskrena sućut. Znam što znači izgubiti toliko važnu osobu u životu koja ti nije krvni srodnik...a često puta je veći rod od najbližega.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga moja!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Moja iskrena sućut i bilo je preljepo s tobom u šetnji
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Za sve one koji ne znaju što su Batoci, biljka se zove Rogoz.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A sad dragi moji i drage moje želim podijeliti jedan najbolji dio iz svog djetinjstva...Naime jako,jako sam tužna, jučer je umrla osoba koja mi je bila kao moj vlastiti roditelj, moj tetak ( teta je umrla prije tri godine)... Pošto ne mogu previše duljiti idemo u detalje iz mog djetinjstva.... Svakog proljeća i ljeta tetak bi odlazio gledati svoju zemlju,što je i kako trebalo učiniti,što posijati,posaditi, redovito bi po povratku kući svratio k nama samo da vidi mene i imao je mogu reći svoju jednu tradiciju..redovito bi mi donosio prve visibabe, cica mace i još neko šumsko cvijeće...No ništa mi nije toliko ostalo u srcu kao kad mi je znao donositi batoke....lijepe debele batoke..niti jedne godine nikad nije zaboravio ubrati nekoliko lijepih debelih klasova i donijeti ih meni.....od radosti bi mu se objesila rukama oko vrata i bila sam vesela i sretna ko mali majmunčić... Danas još više poštujem i obožavam tu Rogoz biljku i klas Batoka, ali ih ne berem... Sad je to samo lijepa uspomena na tetka i tetu, na najljepše razdoblje iz mog djetinjstva....Hvala Vam svima koji ste putovali sa mnom u dijelić mog djetinjstva!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Ljubičica prije svega Dobro mi došla!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ljubicica1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Draga Monstera, nova sam u povrtnjaku, nova sam na forumu, ali sam ove stranice pročitala u trenu. Vrt je predivan od proljeća do jeseni...vrća me u djetinjstvo kada je i moja teta radila takav vrt i sve je znala, od prskanja, dobrih-loših susjeda, sadnje biljaka po mjesecu....i nešto od toga mi je i ostalo, doduše u magli, ali sada kada sam ovo čitala sve mi je malo bistrije i vjerovatno ću neke stvari i prekopirati...puno hvala na detaljnjim objašnjenjima mada još uvjek nemam neke stvari isfiltrirane, ali jedva čekam prolječe da nastavim uređivati i nadograđivati svoj vrt
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |