Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 138>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 09:52

Moja iskrena sućut, teško je izgubiti drage ljude ali posebni ljudi žive u našim srcima i kad nisu pored nas.Sjećanje nas tješi,  i hrabri nadu o postojanju nekog boljeg svijeta u vječnosti.

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 00:00
Dadinice! Meni je bio isključivo " mililica" za lice... volila sam se gladiti po licu s Batokom....Bože dragi kakvo je to veselje bilo! Kao da sam dobila najdražu igračku.....pusto djetinjstvo ......današnja djeca nažalost možda niti ne znaju što je to Batok..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 23:47
I mene vraća u djetinjstvo... Uvijek bih ubrala jedan i danima se igrala s njim. Čas mi je bio kraljeevsko žezlo, čas čarobni štapić... Eh, ti divni, bezbrižni dani!
Monstera
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 23:38
Pustolovko moja drago mi je da je ova biljka poznata i tebi, eto ja je nisam nikad brala, tetak mi je uvjek to donosio... ..kasnije dok sam bila starija, nisam nikad trgala Batoke, samo bi ako sam ih vidila usput, stala i divila im se.....Pošto je on biljka koja voli močvarno tlo i mulj...tko bi rekao da taj smeđi klipić može biti toliko lijep i drag...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 23:34
Bebi, Pustolovko, curke moje drage, Hvala vam!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 23:27

Monstera, moja iskrena sućutHug

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 23:18
i od mene imas podrsku drzi se
znam tu biljku i ja sam je brala u djetinjstvu ratse u mocvarastom tlu a visibabe i kacuni nisu mogli od nas djece ostati ni jedna biljka u sumi.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 20:29

Hvala draga moja!
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 20:18
Monstera,moja iskrena sućut
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 20:13

Hvala draga moja Belinice na tako lijepim riječima!
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 19:46
Navratila sam malo do tvog eko povrtnjaka,a ono ti si mi tužna.
Teški su to trenuci,da ti kažem da mi je žao,malo je to,ali imaš lijepa sjećanja na te dobre ljude,to čovjeka drži i gura naprijed.
Draga moja,u mislima sam sa tobom.
Hug
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 16:23
Nadovezat ću se još samo na ovaj tvoj post. Često je to tako da su nekad tuđi ljudi bolji od našeg najbližeg. Još je teža situacija kad te tuđi žali i razumije,a tvoj vlastiti te ne treba i ne poznaje.....Znam samo da je tetka ubila velika tuga, nije to toliko ni do najteže bolesti, koliko tuga ubija čovjeka....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 16:17
Hvala ti draga Milice! Žalosno ali istinito, kakvo vrijeme otrovno je nastalo, rodbina se uopće ne priznaje, niti obilazi, sastanu se obično samo za kakve svatove ili kao u ovom mom slučaju, na sprovodu....Da ne govorim onda o djeci njihove djece, kojima smo samo potpuni stranci i neki nepoznati ljudi....toliko o rodbinskim vezama...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 15:31
Iskrena sućut. Znam što znači izgubiti toliko važnu osobu u životu koja ti nije krvni srodnik...a često puta je veći rod od najbližega.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 14:42
Hvala ti draga moja!
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 14:40
Moja iskrena sućut i bilo je preljepo s tobom u šetnji smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 12:24

Za sve one koji ne znaju što su Batoci, biljka se zove Rogoz..

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 12:20
A sad dragi moji i drage moje želim podijeliti jedan najbolji dio iz svog djetinjstva...Naime jako,jako sam tužna, jučer je umrla osoba koja mi je bila kao moj vlastiti roditelj, moj tetak ( teta je umrla prije tri godine)... Pošto ne mogu previše duljiti idemo u detalje iz mog djetinjstva.... Svakog proljeća i ljeta tetak bi odlazio gledati svoju zemlju,što je i kako trebalo učiniti,što posijati,posaditi, redovito bi po povratku kući svratio k nama samo da vidi mene i imao je mogu reći svoju jednu tradiciju..redovito bi mi donosio prve visibabe, cica mace i još neko šumsko cvijeće...No ništa mi nije toliko ostalo u srcu kao kad mi je znao donositi batoke....lijepe debele batoke..niti jedne godine nikad nije zaboravio ubrati nekoliko lijepih debelih klasova i donijeti ih meni.....od radosti bi mu se objesila rukama oko vrata i bila sam vesela i sretna ko mali majmunčić... Danas još više poštujem i obožavam tu Rogoz biljku i klas Batoka, ali ih ne berem... Sad je to samo lijepa uspomena na tetka i tetu, na najljepše razdoblje iz mog djetinjstva....Hvala Vam svima koji ste putovali sa mnom u dijelić mog djetinjstva!

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 11:49
Draga Ljubičica prije svega Dobro mi došla! Drago mi je da ima sve više ljudi koji prate sa zanimanjem moju temu i koji se zanimaju općenito za uzgoj povrća u svom vlastitom vrtu. Nadam se da ćemo se dugo družiti i da ćeš mi opet doći u posjetu!
Na vrh
Ljubicica1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ljubicica1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 10:00
Draga Monstera, nova sam u povrtnjaku, nova sam na forumu, ali sam ove stranice pročitala u trenu. Vrt je predivan od proljeća do jeseni...vrća me u djetinjstvo kada je i moja teta radila takav vrt i sve je znala, od prskanja, dobrih-loših susjeda, sadnje biljaka po mjesecu....i nešto od toga mi je i ostalo, doduše u magli, ali sada kada sam ovo čitala sve mi je malo bistrije i vjerovatno ću neke stvari i prekopirati...puno hvala na detaljnjim objašnjenjima mada još uvjek nemam neke stvari isfiltrirane, ali jedva čekam prolječe da nastavim uređivati i nadograđivati svoj vrtsmile99
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.