monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milice Puno,puno ti Hvala!
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Hvala ti Puno Gt!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mi smo imali takvu krušku. Rodila je svake godine i previše. Dugo je mogla trajati da se ne pokvari. To je sorta kaluđerka. Ima karakterističnu crtu smeđe boje od peteljke do dna.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
kruška se prima i na glog i na dunju, rijetko koja ide baš na krušku.
Tak da slobodno u šumi iskopaj mali glogić, presadi, kad se dobro ukorijeni, ako ga presadiš u jesen čekati do drugoga proljeća najmanje i onda cijepiti kruškicu. Glog je zahvalna podloga jer daje malo stablo, pa je lakše za održavanje, jedino kaj je podložan paleži. Inaće u rasadnicima krušku većinom cijepe na dunju, a kruška pastorčica može isto poslužiti kao podloga. |
|
![]() |
|
Gt, nemam pojma...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
koja je to sorta krušaka?
|
|
![]() |
|
Ma nije valjda da ideš pješice? A gdje je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Evo me |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Dođi draga Ljiljus,ima ih i za tebe!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasne kruške monstera i to još domaće vuuuaaauuu!!!
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Onda dođi! Ima ih i za tebe!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Volim kruške
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Gt!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Draga moje saučešće!
|
|
![]() |
|
Da si mi bar bliže.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
hvala draga ja bih tu s avrha najzutiju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo me dragi moji....maloprije smo se vratili..ispratili smo tetka u vječni dom...
![]() ![]() Hvala ti draga Ljubičice! Mene tetak i teta nisu odgojili, ali doslovno sam ih smatrala svojim drugim roditeljima, često sam kao dijete odlazila k njima i provodila puno vremena kod njih. Njihova kuća je bila moj drugi dom, gdje sam rado volila odlaziti kao mala, a i kasnije kao odrasla rado bi otišla do njih, bili su mi jako,jako dragi i zato će kao što i ti kažeš zauvjek živjeti u mom srcu... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ljubicica1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Moja iskrena sućut. Mene su teta i tetak odgojili i naučili me svemu što znam i svemu što jesam i zauvijek ih nosim u srcu.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga Aralija, na lijepim riječima! Sjećanje nas tješi,istina, ali i spoznaja da ćemo se valjda opet negdje sresti u tom boljem svijetu...kako god, svima nam je isto suđeno, netko će umrijeti prije ,netko kasnije..mene jedino to tješi...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |