Mačja pandža - Macfadyena unguis-cati |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, u Dalmaciji nije toliko invazivna kako pise. Ja sam moju donijela sa Sicilije, i to tako da je na njoj bilo tisuce mahunica sa sjemenom, dakle na Siciliji cvate vrlo obilno, i to je bila na ogradi jednog otmjenog hotela, dakle cijene je, ne smatraju je odurnim korovom.
Kod mene je vec skoro 10 godina...i nikad nije cvala. Lijepo raste i u pitaru i u zemlji, one grane koje se taknu zemlje se brzo uhvate, zimi ostane gola, malo joj se smrznu vrhovi grana, tako da se uvijek drzi na nekoj srednjoj velicini, a ono sto se uhvati tla, kod mene nema sansu da se odrzi ljeti,kad je jako vruce, jer zalijevam samo u onu veliku.
Kako je oko nje zaista malo brige, tako sam je zadrzala, ne smeta...ali i ne doprinosi nicemu.
Razlika izmedju nase i Sicilijanske klime je vrlo mala u temperaturama, ali mislim da je u vlaznosti zraka dosta velika...ona ocito reagira na tu razliku.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nbjelovu...hvala ti što si podijelila svoje iskustvo s tom biljkom na našem području
|
|
loveflower
Novo sjeme Pridružen: 14 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posijala sam ovu biljčicu i lijepo je niknula !!!
Zanima me da li netko ima iskustva koliko joj je potrebno da procvijeta iz sjemenke, i da li može prezimit vani u kontinentalnoj klimi?
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lowerflower, bravo na niknutom sjemenu. Na prethodnoj stranici imaš nekih iskustava. Voki je na kontinentu i piše svoja iskustva, pročitaj
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |