Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 337338339340341 370> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() U mom vrtu ovaj je vikend procvao jorgovan...... možda misli da je kod tebe na Braču
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Uvijek je lijep, ali mislim da je ovo tvoj vrt u najljepšem izdanju!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drage moje posjetiteljice hvala na posjeti i lijepim riječima
Sinoć sam za vrijeme kongresa gledala predstavu "Muškarci su s Marsa, žene su s Venere" i kaže glumac da su žene kao vrt, moraš ga stalno njegovati, jer ako ga ne njeguješ onda zaraste u korov. Ja ga nisam ovo ljeto baš previše njegovala, ali kiša i priroda je učinila svoje. Meni je užitak doći poslije posla i onih pustih programa i projekata, malo vrtlariti, jedino se ježim ove promjene vremena kad je već u 17 sati mrak, onda ostaje samo vikend. Lovro ono je abelija (što ti sliči na vaigeliu), jako zahvalan grm, dugo cvate i ne traži nikakvu posebnu njegu. Imam i malu šarenolisnu, moram je presaditi jer je pokraj ove velike pa je guši. Evo ostalo mi nekoliko kolaža od prošlog puta. Naslov bi mogao biti i lijepi bez cvijeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovih dana sam dijelila sukulente pa sam i sebi napravila jedan mali vrtić u nekoj zdjeli koju sam našla pored kontejnera ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovo je nešto novo kod tebe
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kao što si i sama rekla,lijepi i bez cvijeta
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Lantana ovaj tvoj vrt obara s nogu
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepi i bez cvijeta
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Stvarno prelijepo,
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ehhhhhhhhh..kao i obićno kod tebe drago moje uvijek sve nemože biti bolje..
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Hvala Lantana!
Počela sam polako raspoznavati biljke! ![]() A sukulentići su baš krasni...pašu im jesenske boje! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I ovi bez cvijeta su lijepi na svoj način
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
opet kolaž za raspametiti se od ljepote
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo mene nakon dugo vremena i hvala svima na posjeti. Mi sutra imamo završnu svečenu večeru svih zaposlenika našeg koncerna, oko 600 ljudi, imali smo i Sabatinu, bilo je vinara iz svih karajeva Hrvatske i tako prođu dani, ali sad će već biti lakše.
Danas smo obrali masline, imamo 6 stabala, ali nisu baš rodile, velika je bila suša, meni dovoljno za ulje.U vrtu je još uvijek sve rascvjetano, a vrijeme je prekrasno. U pauzi branja ovih pustih maslina malo sam slikala. Dominiraju krizanteme, koje ja svake godine poslije Sesveta posadim pa kako bude i puno njih se i primilo i održalo. Najvišr imam pacifičkih krizantema, one su mi lijepe i kad nisu u cvatu zbog sivo zelenog lišća. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I s bijelim laticama ![]() ![]() I ova mi je najljepša ![]() ![]() Evo malo i drugih krizantema ![]() ![]() ![]() U žutom tonu koji prevladava u vrtu je velika žuta (senecio angulanthus) ![]() ![]() I donatica koja je sve veća i rascvjetanija ![]() Grčki oleandar cvate već mjesecima ![]() Gazanije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I samo jedna cinija ![]() Podranea ima još cvjetova i novih pupova ![]() Ruže i bugenvilia ![]() ![]() Moj miljenik kojeg je jugo tako istuklo da mu nijedan list nije cijeli, ali ipak mi je krasan ![]() Nerine se sprema procvjetati ![]() Da vas ne udavim previše, ostavit ću malo za drugi put, pozdrav svima ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
baš ti hvala na ovim divnim bojama,tako mi prija ova raskoš tvog vrta,kod nas sve polako nestaje,biljke su se već pripremile za minuse i snijeg
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pa sad tek vidim da sibirskih krizantema ima više vrsta. Ne znam koja mi je ljepša od koje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lantana uživala sam u prekrasnim bojama tvog vrta.Ajanije su ti posebne ,nisam nikad ni vidjela ovu rozu koja me odmah osvojila.Tvoj vrt je još uvijek pun cvijeća i zelenila,a kod nas je već daleka jesen sa maglom,kišom i drvećem bez lista.Tada zavidim svima vama na moru.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kod tebe se uopće ne kuži da je jesen, a skoro i zima. Kod mene su trajnice već izgubile listove, a ostatak se ne vidi od ogromne količine lišća (iako ga stalno skupljamo). Danas posebno marljivo pada ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
draga kod tebe sezona cvijetanja traje cjelu godinu ,neznam dali ima dana u godini a da ti nešto ne cvate
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 337338339340341 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |