Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 85> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pravom idilom sam i prošetala jučer.Ni magla nije umanjila ljepotu i pogled na susjedne brege.Uvijek me veseli šetnja tvojim i Carolinim gruntom,bilo da je jesen ili proljeće.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
i mene je oduševio onaj plot sa krizantemama, stvarno je idila, kako su cure rekle već.
A vrbe će na proljeće biti opet upletene ? Ma to mi je baš posebno, ja zapela za to i ne puštam. ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Mali kaktus, Lantana, Ljiljus, hvala. Drago mi je da vam se sviđa moj zaplotni vrt
Andina, mahovina je u hladu ali kad krenu vručine ni hlad ne pomaže. Kad bi je htjela održati zelenom, trebala bi je stalno vlažiti, a onda se ne može hodati po njoj jer je skliska. Ovak je bolje, nemam brige i posla oko nje. Camellia, uvijek si dobro došla na naš breg, lijepo mi je kad dođeš Glikice, da, vrbe ću plesti u proljeće kad sokovi krenu kolati tako da su elastične. Anđelka, bilo je prekasno. Kad sam pročitala taj tvoj savjet već su krizanteme bile visoke i pune pupoljaka. Iduće godine neću napraviti istu grešku. Ustvari, molim te kad dođe vrijeme za to, molim te da mi pošalješ pp. Može?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Naravno |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
uvijek me oduševi taj rječnik kao ''zaplotni''.prekrasan je.krizantemama baš paše ovo vrijeme
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Anđelka, hvala unaprijed
Ajama, pa kad je vrt za plotom koji nema nikakvu drugu funkciju, a krizanteme su još uvijek rascvjetane i lijepe.
|
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Draga vrt ti je prekrasan,svaka ti čast,i neka ti sljedeće godine bude još ljepše,ali nemože ti biti više lijepo ,jer je ovo prelijepo!svaka čast!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Fiki, itekako može biti ljepše, ima još dosta praznog prostora za popuniti. Već imam spisak za proljetnu nabavu.
Aralija, hvala Svim svojim posjetiocima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kokaaaa, kako ti je krasan zaplotni vrt s krizantemama, obožavam ih...posebno mi se sviđa ona boje marelice...iako, nisam baš razumjela ono kaj si napisala za njih da se trebaju orezati prije cvatnje...a kada to, prije cvatnje, u ljeto? rano ljeto? kasno ljeto? a kaj onda s pupoljcima? ne kužim
![]() ![]() lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
A čuj, Anđelka mi je napisala da ih trebam malo poštucati ali prekasno, već su moje krizanteme narasle visoko. Bilo je mislim to negdje po ljetu. Da nebi fulala iduće godine, dogovorila sam s Anđelkom da mi javi kad se to radi, a ja ti proslijedim poruku. Može? Ali, mislim da ih treba prikratiti prije nego uopće propupaju tak da nemaš brige s pupoljcima.
|
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Ja sam prošle godine kupio krizantemu za groblje,pa sam je posadio u vrtu,ove je godine još ljepša nego prošle godine!!! |
|
![]() |
|
Fiki, onu s puno malih cvjetova?
|
|
|
|
![]() |
|
Da,jako sam iznenađen! |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
baš su ti lijepe ove krizanteme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Jesi vidjela kako pristaju uz moj plot. Stalno sam gledala kad će procvasti da vidim kakve su, a kad su procvale, razveselile su me. Stvarno su mi lijepe, hvala ti puno. Sad sam ih porezala na nekih 15 cm.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |