Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 18:51
Pravom idilom sam i prošetala jučer.Ni magla nije umanjila ljepotu i pogled na susjedne brege.Uvijek me veseli šetnja tvojim i Carolinim gruntom,bilo da je jesen ili proljeće.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 12:23
i mene je oduševio onaj plot sa krizantemama, stvarno je idila, kako su cure rekle već.
A vrbe će na proljeće biti opet upletene ? Ma to mi je baš posebno, ja zapela za to i ne puštam. Tongue
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 23:19
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Slikala sam opet moj zaplotni vrt s krizantemama dobivenim od Blue Sky. Nisam znala da ih trebam prikratiti prije cvatnje pa su narasle visoko. Sreća da su uz plot pa sam ih zavezala.

A lipo sam ti rekla da im kidaš vrhove.... eeee- Ana-Ana!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 23:51
Mali kaktus, Lantana, Ljiljus, hvala. Drago mi je da vam se sviđa moj zaplotni vrt
Andina, mahovina je u hladu ali kad krenu vručine ni hlad ne pomaže. Kad bi je htjela održati zelenom, trebala bi je stalno vlažiti, a onda se ne može hodati po njoj jer je skliska. Ovak je bolje, nemam brige i posla oko nje.
Camellia, uvijek si dobro došla na naš breg, lijepo mi je kad dođeš
Glikice, da, vrbe ću plesti u proljeće kad sokovi krenu kolati tako da su elastične.
Anđelka, bilo je prekasno. Kad sam pročitala taj tvoj savjet već su krizanteme bile visoke i pune pupoljaka. Iduće godine neću napraviti istu grešku. Ustvari, molim te kad dođe vrijeme za to, molim te da mi pošalješ  pp. Može?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 23:53

Anđelka, bilo je prekasno. Kad sam pročitala taj tvoj savjet već su krizanteme bile visoke i pune pupoljaka. Iduće godine neću napraviti istu grešku. Ustvari, molim te kad dođe vrijeme za to, molim te da mi pošalješ  pp. Može?

Naravno
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 13:33
uvijek me oduševi taj rječnik kao ''zaplotni''.prekrasan je.krizantemama baš paše ovo vrijeme
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 00:09
Anđelka, hvala unaprijed
Ajama, pa kad je vrt za plotom koji nema nikakvu drugu funkciju, a krizanteme su još uvijek rascvjetane i lijepe.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 00:13
Draga vrt ti je prekrasan,svaka ti čast,i neka ti sljedeće godine bude još ljepše,ali nemože ti biti više lijepo ,jer je ovo prelijepo!svaka čast!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 00:19
Originalno poslano od člana ljiljus ljiljus napisao:

prava idila! smile227
Potpisujem ljiljus , prava jesenska idila!!!!!!!!!
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 00:34
Fiki, itekako može biti ljepše, ima još dosta praznog prostora za popuniti. Već imam spisak za proljetnu nabavu.
Aralija, hvala

Svim svojim posjetiocima smile78
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2012 u 07:31
...kokaaaa, kako ti je krasan zaplotni vrt s krizantemama, obožavam ih...posebno  mi se sviđa ona boje marelice...iako, nisam baš razumjela ono kaj si napisala za njih da se trebaju orezati prije cvatnje...a kada to, prije cvatnje, u ljeto? rano ljeto? kasno ljeto? a kaj onda s pupoljcima? ne kužimConfused pa mi molim te pojasni jer ih imam namjeru posaditi na novu gredicu iza zgradeWink...
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:30
A čuj, Anđelka mi je napisala da ih trebam malo poštucati ali prekasno, već su moje krizanteme narasle visoko. Bilo je mislim to negdje po ljetu. Da nebi fulala iduće godine, dogovorila sam s Anđelkom da mi javi kad se to radi, a ja ti proslijedim poruku. Može? Ali, mislim da ih treba prikratiti prije nego uopće propupaju tak da nemaš brige s pupoljcima.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:32

A čuj, Anđelka mi je napisala da ih trebam malo poštucati ali prekasno, već su moje krizanteme narasle visoko. Bilo je mislim to negdje po ljetu. Da nebi fulala iduće godine, dogovorila sam s Anđelkom da mi javi kad se to radi, a ja ti proslijedim poruku. Može? Ali, mislim da ih treba prikratiti prije nego uopće propupaju tak da nemaš brige s pupoljcima.

Ja sam prošle godine kupio krizantemu za groblje,pa sam je posadio u vrtu,ove je godine još ljepša nego prošle godine!!!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:36
Fiki, onu s puno malih cvjetova?
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:38

Fiki, onu s puno malih cvjetova?

Da,jako sam iznenađen!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:39
Sara, pogledaj kakav mi je tvoj mini puzavac (tradeskantia). Stavila sam ga u kupaonicu preko zime ali mislim da ću ga tu ostaviti za stalno, baš mi se dopada.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 07:51
opaaaa...krasno
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 00:03
baš su ti lijepe ove krizanteme a i ja sam nešto naučila da ih treba podrezivati
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 22:46
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

opaaaa...krasno

i meni se sviđa pa potpisujem Saru
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 00:39
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

baš su ti lijepe ove krizanteme a i ja sam nešto naučila da ih treba podrezivati

Jesi vidjela kako pristaju uz moj plot. Stalno sam gledala kad će procvasti da vidim kakve su, a kad su procvale, razveselile su me. Stvarno su mi lijepe, hvala ti puno. Sad sam ih porezala na nekih 15 cm.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.