Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
Anabistrica,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Zgodne su mi kuglice hrane za price, sigurno više niti jedne nema. Kad sjenice navale, brzo to ode.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Free,
![]() Hvala na čestitci za našu unučicu. Naša princeza je sada 6 i po mjeseci i velika nam je radost jer je zaista dobra djevojčica a što je najvažnije do sada nije nikada bila bolesna (puj, puj, puj - da ne ureknem), niti najmanju prehladu nije imala..... |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zakasnila sam na tvoju rođendansku tortu (na slici izgleda jako njami,njami) pa na prekrasnu kuminu torticu za tvoju unučicu (čestitam na unučici!), pa sam se divila tvojoj borbi sa divovskim crnim mravima !! Al vidim po sličici zelene travice da je borba bila uspješna !! Prekrasne palme si zasadila ! Divila sam se i tvojoj cobei, i prekrasnoj boji njezinog cvijeta !!
Prekrasan veliki vrt imaš, i bit će ga divno pratiti, a pošto imaš dosta mjesta za saditi, prošeći po mome vrtu (zimi će biti više vremena !! ![]() Pozdrav od Free!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Belica,
![]() Ptičice su počele dolaziti na hranu ali još stidljivo, vidim po jednu ili dvije ali čim malo provirim s fotićem odmah pobjegnu..... |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
baš si krasno i domišljato složila hranicu za ptičice, morat ću i ja nešto promijeniti, ja svojima samo bacim van na balkon kod kućice za ptičice- koja im se očito baš i ne sviđa
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Andina, nikada nije kasno. Pticama će dobro doći po ovoj zimi.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Izvrsna ideja! Šteta što ovo nisam prije pročitala. Ali da znaš, idući tjedan će, zahvaljujući tebi, i na našim stablima visjeti ovakve kuglice.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Dadinice,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ova tvoja ptičja gozba super izgleda!
![]() Mi smo svake godine sjenicama kačoli komade slanine na stabla i uredno su je jele, ali sam negdje pročitala da to nije dobro zbog soli. Ova tvoja ideja mi se sviđa, smijem kopirati? To je mrežica za šunke i kulene? |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca,
![]() Carol, ![]() Bebolina, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Milica spremila gozbu za promrzle ptičice....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Pa to bi i ja jela, samo bez sala. Kruh inace nije dobro davati pticicama. U kakvu si to mrezicu stavljala ?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Milice super ideja
![]() |
|
![]() |
|
Tako radim već nekoliko godina. Prije sam stavljala mrvice kruha ne prozor ali to nije bilo dobro, otpuhao vjetar ili povlažile pa smrzle. Sada radim ovako i puno je bolje. Zanimljivo mi je promatrati ptice , najviše sjenice, kada dolaze na objed. Najprije dođe jedna i dobro provjeri da li ima neke opasnosti i kad vidi da je sve sigurno, pozove ostale koje sjede na granama drugih voćkica i onda počinje prava gozba.....
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dobra dušice na sve misliš, neka blagdani i njima budu uz obilatu trpezu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |