Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sara, Moon
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kako su lijepi tvoji zagorski bregi
![]() Malo sam se vratila unazad, nije me dugo bilo i vidim krasne krizanteme ali moram temeljito pročitati savjet za njih. Samo da ostavim trag i jednu
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Miro, hvala na posjeti i cmokiću. Krizanteme imam prvu godinu zahvaljujući Blue Sky pa nisam ni ja znala da ih treba kratiti u početnoj fazi rasta da bi se granale. Druge će godine valjda biti bolje.
I ja tebi šaljem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
super ideja ,predivna ti je ..ja moju osisala ,u biti sve tradescantije sam osisala jer su mi bile preduge a nadam se da ce sisanjem samo oformit da budu gusce
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() Malo sam šetala i skupljala ideje... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
draga sada je kod tebe vjerovatno sve bijelo kao i kod mene ,možda bi trebale na godinu malo isforsirati krizanteme da nam ranije cvatu tako da uspiju proći prije snježnih radosti
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ej gdje su snježne sličice jer ja ih mogu vidjeti samo na CIF-u a u njima uživam, zato naprijed fotić u ruke jer pod snježnim pokrivačem sve igleda bajkovito.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Blue Sky, šta znači isforsirati krizanteme? Kak se to radi?
|
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ma fenomenalan je ! ovo je najbolji snješko na svijetu ! ja i moja Karlica mu dajemo ime Đuro !!!!
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Đuro je baš štosan
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ovaj snješkić je odličan, kako dobra kreacija !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
snješko je genijalan!! izgleda kao onaj iz 'a je to'
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Anabistrica kod tebe je sve posebno pa tako i tvoj snješko.Stvarno je poseban.Ja ih mogu napraviti puno koliko je snijega,ali mi je hladno,brrr.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Snješko je ludnica, super je ! Mene podsjeća na glave od Loleka i Boleka ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
samo da se zna maznula sam ti sliku snješka i postavila na radnu površinu mog kompjutera.ugrozila sam ti autorska prava
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Prva asocijacija-a je to -ti su mi majstori bili pravi baš sam ih voljela,stvarno si to super napravila
![]() u vezi krizantema pa znaš ono kada se skraćuje dan ,tako da ih zamračujemo pokrivajući ih sa vrećama ili nečim sličnim da pomisle da bi trebale cvasti ranije jer eto zima će ![]() |
|
![]() |
|
Belica, mislila sam mu dati ime Zurilo jer je provirio iz snijega pa zuri u daljinu. Ali, neka bude Đuro, paše mu.
Camellia, bome mi je bilo vruče dok sam ga radila, nema brrrr Ajama, drago mi je da ga gledaš svaki dan, za autorska prava se dogovorimo. Može sjeme, sadnice ... ![]() Dijana, Glikica, Kikach, Anastazija, Blue Sky, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |