Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 85> |
Korisnik | |
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Heheeej drago mi je da sam tak utjecala na tebe. Promijeniti ne možemo stvari, možemo se samo prilagoditi i naći razlog i način za uživanje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ana, tvoja je zima ljepša od moje!
Možda zato jer je gledam na slikama... zbilja je idilično tamo kod tebe. A za snjegovića Đuru si zaslužila sve pohvale. Najoriginalniji kojega sam ikada vidjela! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Koje prekrasne slike anabistrica!!!Hvala ti što si zbog nas uranila i pokazala nam izlazak sunca.Kad gledam tvoje slike,čak mi se zima počela sviđati.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Milice, ode zimska čarolija, sve je opet golo i ovijeno maglom
Tačkaćica, iz tvojih usta u Božje uši, neka rodna godina bude kod svih
|
|
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Prekrasno je kod tebe, nema čega nema, pa nemogu ni ptičice odolit. Uživala sam. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Vidjela sam lijepe slike zime ali nisam ništa zapisala pa evo to sada nadoknađujem....Uživala sam gledajući......
Ova mi je najljepša.... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Anoo,hahahha,kod mene je pšenica za sada supač,nadam se dobroj godini i rajčicama!
![]() |
|
![]() |
|
Aralija, hvala. Lako je lijepe slike napraviti danas s automatskim fotićem u lijepoj prirodi u kakvoj živim. Izađem i samo klikam kad vidim nešto lijepo i zanimljivo.
Ajama, ko što rekoh, dogovorit ćemo se za autorska prava ![]() Dado, padal je da, ali danas ga više nema. Otpuhao ga vjetar i isprala kiša, a ostala je samo pruga pred kućom jer se srušio s krova. Belina, ![]() Anastazija, i prije par godina je bila ista situacija. Bilo je puno snijega, a za Božić blato. Mali kaktus, danas sam gledala dvije srne kak jedu jabuke. Andina, hvala i tebi, Fiki, ne sijem pšenicu. Kažu da se po rastu pšenice vidi hoće li biti rodna godina ili ne pa me strah neuspjeha ![]() Jaca, čini mi se da ćemo se svi vraćati na slike da bi vidli snijeg za Božić. Moon, nema više ni mog Đure. Ubili ga vjetar i kiša.
|
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Aaaaa baš ni jedan ,pa gdje si ti?
Kod mene snijega bude prije ili poslije Božića,ali za Božić nikad!!!!kiša je učinila svoje,ja taman zalijevam pšenicu,zavirih vani,temp. 2 C |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Aaaaa baš ni jedan ,pa gdje si ti?
|
|
![]() |
|
Jaco,također,da mi je jednom u životu doživjeti Bijeli Božić!
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Predivna zimska idila.Na te slikice ću se vratiti za Božić, onako za dušu.
![]() |
|
![]() |
|
Draga Ano,predivne su ti slikice,nažalost kod mene je se snijeg danas otopio,"KIša
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Đuro je zaaaakon!!!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne snježno ledene slike tvog lijepog kraja,a vidim da ti je vrt jako prometan
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne slike ! Ja već sada žalim za zimskom idilom, kod mene sada pljušti kiša i uništava ostatke snježne bjeline ![]() Kak je puno snijega napadalo, baš sam se nadala ako ostane hladno, da bumo imali bijeli Božić. Sad ispada da kak je brzo napadal, tak bu se brzo i otopil ![]() Pozdrav sa remetskog brega ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Kaj je kod vas padal snijeg? :D heheh lijepe slikice
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |