Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 17:54
Anabistrica, predivne slike i još ljepši vrt!!!
Malo više "divlji" od nekih, ali meni baš zato prekrasan!
Cvjetne gredice su svakako za izdvojiti, kao i onaj preslatki plot Heart
U svakoj slici se osjeća neka prisnost sa prirodom...

Teškom mukom izdvajam
rosne astre

Hvala na divnoj šetnji smile99
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2012 u 23:40
Heheeej drago mi je da sam tak utjecala na tebe. Promijeniti ne možemo stvari, možemo se samo prilagoditi i naći razlog i način za uživanje.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2012 u 23:39
Ana, tvoja je zima ljepša od moje!
Možda zato jer je gledam na slikama... zbilja je idilično tamo kod tebe.
A za snjegovića Đuru si zaslužila sve pohvale. Najoriginalniji kojega sam ikada vidjela!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2012 u 23:33
Koje prekrasne slike anabistrica!!!Hvala ti što si zbog nas uranila i pokazala nam izlazak sunca.Kad gledam tvoje slike,čak mi se zima počela sviđati.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2012 u 23:26
Milice, ode zimska čarolija, sve je opet golo i ovijeno maglom
Tačkaćica, iz tvojih usta u Božje uši, neka rodna godina bude kod svih
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2012 u 22:35

Prekrasno je kod tebe, nema čega nema, pa nemogu ni ptičice odolit. Uživala sam. smile75 Kod mene je pšenica prekrasna pa nema straha jedva čekam proljeće.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2012 u 21:02
Vidjela sam lijepe slike zime ali nisam ništa zapisala pa evo to sada nadoknađujem....Uživala sam gledajući......

Ova mi je najljepša....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 23:50
Anoo,hahahha,kod mene je pšenica za sada supač,nadam se dobroj godini i rajčicama!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 23:47
Aralija, hvala. Lako je lijepe slike napraviti danas s automatskim fotićem u lijepoj prirodi u kakvoj živim. Izađem i samo klikam kad vidim nešto lijepo i zanimljivo.
Ajama, ko što rekoh, dogovorit ćemo se za autorska prava Wink.
Dado, padal je da, ali danas ga više nema. Otpuhao ga vjetar i isprala kiša, a ostala je samo pruga pred kućom jer se srušio s krova.
Belina, Hug
Anastazija, i prije par godina je bila ista situacija. Bilo je puno snijega, a za Božić blato.
Mali kaktus, danas sam gledala dvije srne kak jedu jabuke.
Andina, hvala i tebi,
Fiki, ne sijem pšenicu. Kažu da se po rastu pšenice vidi hoće li biti rodna godina ili ne pa me strah neuspjeha LOL
Jaca, čini mi se da ćemo se svi vraćati na slike da bi vidli snijeg za Božić.
Moon, nema više ni mog Đure. Ubili ga vjetar i kiša.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 23:28
Aaaaa baš ni jedan ,pa gdje si ti?
Kod mene snijega bude prije ili poslije Božića,ali za Božić nikad!!!!kiša je učinila svoje,ja taman zalijevam pšenicu,zavirih vani,temp. 2 C
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 23:27
Divne fotografije si napravila, uživala sam na -17 kod tebe, no moram ovu slikicu izdvojiti, ma baš je dobar

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 23:26
Aaaaa baš ni jedan ,pa gdje si ti?
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 23:13
Jaco,također,da mi je jednom u životu doživjeti Bijeli Božić!
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 23:12
Predivna zimska idila.Na te slikice ću se vratiti za Božić, onako za dušu.Wink
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 22:56
Draga Ano,predivne su ti slikice,nažalost kod mene je se snijeg danas otopio,"KIša " ,one jabuke su ti predivne,jeli ti pšenica izniknula?
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 22:18
Đuro je zaaaakon!!! Big%20smile A tvoje uzmjetničko oko zapazi svaki detalj pa kad se tomu još pridruži romantična duša i smirena ruka na fotoaparatu... onda dobijemo ovako prekrasne sličice. Hvala ti na njima.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 20:14
Prekrasne snježno ledene slike tvog lijepog kraja,a vidim da ti je vrt jako prometanTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 20:08

Prekrasne slike !
Ja već sada žalim za zimskom idilom, kod mene sada pljušti kiša i uništava ostatke snježne bjeline    .
Kak je puno snijega napadalo, baš sam se nadala ako ostane hladno, da bumo imali bijeli Božić.
Sad ispada da kak je brzo napadal, tak bu se brzo i otopil    .

Pozdrav sa remetskog brega    !

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 12:33
[/QUOTE]

Prekrasna zimska idila,a ko šeta noću?samo nebo zna!Wink
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 11:47
Kaj je kod vas padal snijeg? :D heheh lijepe slikice
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.