vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 30> |
Korisnik | |
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tackacica hvala,sto se tice tulipana,i ja jedva cekam da vidim jer bas sam ih gomilu zasadio,bice lepo,u prolece.
OSica hvala i ja tebi zelim sve najbolje Andina hvala reci cu joj,samo neznam da li ce shvatiti da joj poljupce salje baka iz druge drzave,jos nema predstavu o tome, pozdrav od mene. Leona hvala ,ja se trudim da svi mi koji volimo prirodu i zelenilo uzivamo, pozdrav |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Rembrant,sve je lepo nema sta odusevljena sam ovim prikazanim,ali ja bih ipak izdvojila najlepsi cvetak iz tvog vrta ovaj mali plavi slatkis....poljubac za nju
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Unučica ti je preslatka! Reci joj da joj pusu šalje jedna baka iz ZG,
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Slatka ti je unuka,naravno da se veseli,sve najbolje
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Vau, stvarno dreamland, a tek polje tulipana mislim stvarno
![]() |
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Nastupajucim Bozicnim praznicima se raduju navise najmladji a tako i moja lepotica,unuka Ivana,skoro je sama okitila jelku.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Mari 5510.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
krasne slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro hvala,lepa je jesen. Osica hvala,idem danas da kupim jelku, kupicu belu,moram sve da spremim za ponedeljak, da je kitimo, slikacu je sa unukom ona ce se najvise radovati.Ante00 hvala,pozdrav svima.
|
|
![]() |
|
Ante00 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Jako lijepo, bravo
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Rembrant,nemam dalije (slijedeće godine ću pokušati s njima),božure imam i obožavam njihov miris.Sve najbolje tebi i tvojoj obitelji za nastupajuće Blagdane.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ma, prekrasna jesen i u tvom vrtu!
Boje su ti prekrasno skladne, ma , čista petica! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pozdrav Camelia.Stvarno udje to pod kozu,i covek jedva ceka da se vrati medju zelenilo. Korienko hvala ti na savetu,i koristim priliku da svim clanovima Cviet info foruma,cestitam nastupajuci bozic,svima koji ga slave,verovatno je Zagreb vec prelepo ukrasen,a i ostala prelepa mesta u Hrvatskoj.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja držim gomolje dalija i na nižoj temperaturi i opet im je dobro.
Predivne jesenske slike tvog vrta
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Baš ti lijep vrt u jesen.I ja jedva čekam proljeće da nešto počnem raditi.
![]() |
|
![]() |
|
Belina,ehmeja je zahvalna zato jer joj cvet traje i 6 meseci,Osica imam bozure sam sto su ove godine zasadjeni i samo jedan je cvetao,po meni su Dalije zahvalnije,ove godine su se dosta rasirile,i izvadio sam puno krompira iz zemlje,drzim ih na 13-15*C, da li neko mozda zna da li je to u redu, jer prvi put imam Dalije.
|
|
![]() |
|
Rembrante,nisam primjetila da imaš božure a mislim da uz to zelenilo koje imaš jako lijepo bi se slagali,doduše ja obožavam božure......
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Bravo Rembrante,i zima je kod tebe lijepa,a tek kada zaviriš,kroz prozor,a ono prekrasni aechmea fasciata(ehmeja fascijata)
![]() Srdačan pozdrav
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Pozdrav za Osicu.Carol,Enrikovu nonu.i Moon, hvala na posjeti,carol i ja glasam za, ne za leto nego za prolece, videcete imam dosta posadjenih tulipana, a ova sad bljuzgavica od snega na nista ne lici,a dosta je sneg i izdeformisao grane na crnogorici, valjda ce se sve vratiti na svoje mesto u proljece. uzeleo sam se rada u vrtu, jer me to opusta
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |