Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 168169170171172 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2012 u 20:21
Moja beba Marica,  tako sam nazvala ovu lutkicu prije 60 godina. To je lutkica od nekog gipsa ili sl. a mama mi  je kupila kad je prodala krompir jedne jeseni....   Pričala sam mojoj  djeci o njoj....Mislila sam da je izgubljena.... Ove jeseni moja djeca nešto tražila u kutijama na tavanu i našli  ovu moju dragocjenost i sada mi ju dali kao glavno božićno iznenađenje... Možda je nekome ovo smiješno ali mene je jako obradovala ova pohabana, otrcana.... MOJA BEBA MARICA..

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 20:23
Aralija, hvala i dobro mi došla....
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 20:15
Sretan i blagoslovljjen Božić i od mene i moje familije. Kolači su super
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 20:08
Svima koji navrate u moje dvorište da se malo poslade... Moji božićni kolači....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 19:44
Mojim dragim šetačima želim sretan Božić !

http://www.hpd-dubrovnik.hr/wp-content/uploads/2010/12/Sretan-Bo%C5%BEi%C4%87-i-Nova-godina1.jpg
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 16:55
Sretan ti i blagoslovljen BožićHug

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 07:17

belica,zagreb
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 01:23

Photobucket

Rijeka

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 14:23
Ispravak netočnog navoda: To nije blitva, to je raštika.....Molim oproštaj jer sam se zabunila u nazivu......Cry
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 14:05
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Osim ptica i još pomalo snijega bilo je u mome vrtu i povrća. Jutros sam nabrala blitve, prirodno smrznuta, baš kakva treba biti, kažu znalci a ja ću  danas kuhati prvi puta.....

Prekrasna i dobra broskvaClap ,a vi kažete blitva?
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 13:55
Osim ptica i još pomalo snijega bilo je u mome vrtu i povrća. Jutros sam nabrala blitve, prirodno smrznuta, baš kakva treba biti, kažu znalci a ja ću  danas kuhati prvi puta.....

Edit: To je  raštika, zabunila sam se u nazivu.....Cry

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 13:52
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 13:50
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 13:49
Snijeg polako odlazi a moji gosti ipak dolaze i to samo rano u jutro....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2012 u 17:58
Mari,smile71 dolaze ptičice i vidim da sam napravila nešto korisno.....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2012 u 13:46
kuglice za ptice skroz originalne
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2012 u 11:33
Camellia, hvala ti na posjeti ali nije posve moja ideja. Negdje sam vidjela nešto slično , kupovno a kako nisam našla nešto slično u prodaji pa sam onda improvizirala i to se pokazalo prilično korisno a jeftino. Mrežicu od kulena sam imala  od prije a vreća od krompira ima uvijek i na kraju se bacaju a ovako se korisno iskoriste.... meni zadovoljstvo i veselje a pticama korist.....
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2012 u 09:16
milice stvarno si domišljata i lijepo od tebe što si se sjetila tako nešto napraviti.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2012 u 22:34
Aralija, hvala ti. To me zaista veseli kada vidim da dolaze. Kad pojedu napravit ću opet. Opazila sam da dolaze rano u jutro dok još nije potpuno svanulo....
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2012 u 22:19
Milice svaka pohvala , a sličice su taman takve da vidimo kakvu si im gozbu priredila, predivno i jedno veliko BRAVO!!!!!!!!
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 168169170171172 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,485 sekundi.