Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da draga vjagoda, to je jedan od kultivara uvezenih s tajlanda. Nadam se da ću ga spasit, ima dosta zdravog tkiva,a i cijepila sam tri malca, pa šta bude.
Žao mi je za tvog maleckog, ali ipak pokušaj s rezanjem bolesnog dijela. To što nema bočnih korijenčića kao što ima moj, nije bitno, samo nek zaraste...korijenčić će već narasti.
Ovaj moj je jedini imao bočno korijenje, ma baš kao da sam znala da će mu trebat kao slamka spasa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Čitala sam neke davnašnje postove, pa svi su prihranjivali adeniume preko zime, rekli su da se samo debljaju, a ne rastu u visinu ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ja sam svoje dans ipak malo nhranila, ali samo malo !
|
|
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Glikica, mislim da je riječ o gnojenju po zimi za klijance na prethodnim postovima ne i za veće. Nemoj me uzimat za riječ al čini mi se tako
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovo su baš krasni primjerci, eeee da mi je tako nešto postići !
|
|
|
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
u ovakvim zdjelicama sada prodaju božićnu pšenicu
|
|
![]() |
|
To je to link
Ili to
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina....super slikovno prikaz....cvijetnjake....eto, ja sam ti već rekla gdje ih ima (u mbm-u: terakota, široka i plića= cca 16 /17 kn, s rupom na sredini; također ima i bijelih i crnih - koji su se inače prodavali za Svisvete, široki i plići, bez rupe, to bi se moralo samostalno odraditi, sad točno koli je materijal- ne znam i oni su nešto skuplji; potom vidjela sam i krasne cvijetnjake koji se uzimaju za bonsai i oni su također skuplji nisam baš zapamtila koliko su)
|
|
![]() |
|
@moon, ovaj slikoviti prikaz je odličan, samo kad pročitaš u koji supstrat ih oni sade
![]() Cvijetnjake sam potražila u mbm Poreč, tamo nema, tamo je izbor 0 bodova. Morat ću potegnut do Rijeke, možda padne i jedna trač partija uz kavicu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina, a šta misliš o tome da si sama napraviš posude od celu- betona ? To uopće nije problem, a ne košta skoro ništa, osim malo vremena.
Inače, naši bonsaisti prave takve posude, prekrasne su. I neke naše cure sa CIF-a su pravile takve posude, i to vrlo uspješno. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Nedavno sam dobila adresu čovjeka koji mi može napraviti glinene teglice za cvijeće po narudžbi, ali ga još nisam kontaktirala. Budem nakon praznika pa vam javim "rezultate pregovora".
![]() Bebolina, napredni dečko je pravi bilder! ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Ovakvih plitkih glinenih tegli imaš u svakom vrtnom centru ja sam svoju kupila u Obi-ju a imaš i u MBM-u.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sa zadovoljstvom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |