Cimbidijum - Cymbidium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 26> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrijedelo je čekati,predivan je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
bebolina
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Stvarno je divan!Ja sam jednog cimbija rasadila nedavno.Znam da je bolje bilo u proljeće,ali nisam mogla čekati.Sav je bio u korijenu,korijenje je pojelo sav supstrat,pa sam ga podjelila na tri djela.Onaj veliki sam presadila u vecu saksiju a dobila sam jos dva mlada,koji se primi i opstane do proljeća ,taj putuje dalje,jednoj dragoj forumašici..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
predivan je..zavidim ti
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
zašto ti je prazna poruka, jel imaš neki problem?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
...vesele nas svojim cvjetovima cijelu zimu, kad ostalo cvijeće spava
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dakle čeka te iznenađenje...Neka je bilo koja boja, jer svi su njihovi cvijetovi prekrasni....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ne bih ti znala reči koje će boje biti cvijet cymba,dobila sam ga lani ocvalog.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Ajme cvijetići se već naziru...Koja je to boja? Baš se veselim da ćeš uskoro uživati u njihovoj ljepoti...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Bebi. Mene isto vesele pupovi jer biti će i cvijetova..Ovaj zeleni je baš lijep, ali želila bi nabaviti još neku drugu boju..Jako su skupe sadnice pa neću kupovati jedino ako naiđem na akciju... Ako me put nanese u Vodnjan pitati ću za njihove cimbije. Hvala ti na informaciji... ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Jagoda Moj zeleni ove godine ne pokazuje namjeru cvasti, ali tko zna, do proljeća još ima vremena i za njega.
Ako te put nanese do Vodnjana, do rasadnika "Mandevila" zamoli ih neka ti pokažu svoje cymbiće! Imaju ih samo za sebe i svoj gušt, baš zato ih ne pokazuju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slikala sam malo moj cimbi..Još je vani na terasi iako je danas malo zahladilo. Mislim da mu ne smeta...Pupovi su već lijepo vidljivi....Evo ga jedan od pet...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |