Gardenia - Gardenia jasminoides |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ažurirao angi - 17 Listopad 2007 u 09:27 |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
angi, a slikica?
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
držim ti palce da bude dobro
|
|
![]() |
|
hm, malo si mi Hana dala za misliti, moja je u sobi u kojoj se ''grije'', vidjet ćemo kako će prezimjeti, imaš pravo, vidjet ćemo kako će to na proljeće izgledati
|
|
![]() |
|
hvala cure, samo ; to su slike kad sam je kupila, sad vam dugujem kako to sad izgleda,
uglavnom, što se tiče ''teškog'' uzgoja meni se čini da i nije tako kako se piše na raznim internet stranicama, mislim da je više rijetka a s obzirom koliko ''daje'', prekrasan cvijet i miris gardenia je moj br.1
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja sam odustala jer je navodno jako teška za ugoj. Zimi nemam hladnije mjesto za nju,mislim u boravku,a negdje u sobi van "dometa" nosa i oka to nije to. Ne znam,možda je nabavim na proljeće,budem vidla kak bude vama uspjevala. Anqi krasna ti je
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Angi pohvale za gardeniju....
![]() |
|
![]() |
|
moja gardenija u ritmu prvog mraza pokazala svoj bijeli mirisni cvijet a u pripremi ih ima još
|
|
![]() |
|
i cure, još niste kupile gardeniju;
ja na svojoj svaki dan čekam pupoljke a ona samm raste i širi se
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ko bi normalan posumnjao u Dininu želju za cvijećem,i MM bu prodala da cvijet kupi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Dina nisam ni sumnjala |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
U ponedeljak je imam i ja
![]() |
|
![]() |
|
Dina, samo naprijed, ova biljka nagrađuje svaku kupnju
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() prelijepa je ja danas bas kontala da je kupim |
|
![]() |
|
Lana, za ovakav cvijet je uvijek pravo vrijeme, ljeto će još trajati a time vrijeme za nove cvjetove
Ažurirao angi - 06 Srpanj 2007 u 14:40 |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
možda poslije godišnjeg, ne bih baš ostavila susjedi da polijeva još i nju i ovako ostavim upute veće nego što budu za lijekove
|
|
![]() |
|
lutajući internetom sam uočila da su gardeniu uzgojili i kao stablašicu;
zato;
Lana, pridruži se pokusu da vidimo koliko će to nama trajati ,
zauzima malo prostora a puno puno daje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |