Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 84> |
Korisnik | ||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evo još pokoja moja ...
gollum i beba ![]() ![]() springtime ![]() falcata ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Da i meni liči na minor, no pitanje je postavila Glikica, a ne ja
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
ako netko naleti na morganicu negdje u prodaji, ajde me se sjetite !
troškovi nisu problem. |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|
Glikice, ima ih beslic u ponudi, mozes naruciti od njega
![]() aralija hvala:)
belica i tvoje su divne, bas mi je malena gollum iz listica slatkis
![]() |
||
![]() |
||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|
gollum, hobbit, ma tko bi ih znao, jos malo ce dodati jos likova iz međuzemlja da nas zbune
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
kikach...krasne su
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Belice, kikach
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
morganica poklon od Camellie
![]() springtime ![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
i još jedna drugačijeg rasta
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
Ja imam ovu biljku,množe se nenormalno...podjelio sam 19 biljaka-...sada imam jednu!
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala
![]() evo jos malo mojih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
fiki neka se one samo množe.znaš da ima nas svježe zaraženih
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Prekrasne krasule i tvoje kikach i tvoje aralija.
![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Krassne krassule.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
|
hvala
![]() ![]() c. mucosa
![]() c. arta (u nju sam se naprosto zaljubila
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Prekrasne su imam nešto slično ko zvoja c. mucos a da li je molim ID
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
draga aralija mislim da je to c. lycopodioides
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala proguglat ću sad kad imam smjernicu
|
||
|
||
![]() |
||
jankić ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
|
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |