Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 84> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belica, baš dobro da nismo bližnji susjedi, iste spavaće sobe. Što bi mi žena rekla da slučajno fulam sobu . . . ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Da Pinus, zaista ti je čarobna. A i ovaj ladičar s desne strane... prepoznala bih ga u mraku
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ania ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 23 |
Prelijepa!!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ljepa je i cvjetna
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Riječi ti se pozlatile
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kikach, pogledaj ju OVDJE godinu i pol mlađu. Niti sam ne mogu vjerovati kako je brzo narasla. moon, lijepa ti je krasula. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bome Pinus na morganici ti stvarno zavidim, imam i ja svašta u svojoj kolekciji, ali ovo je nešto ipak posebno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Kikach u c. artu bi se i ja zaljubila, preslatka je.
Pinus, fenomenalno je lijepa, ona mi jedna od najlijepših u svakom pogledu, i kako Kikach kaže.. i ja jedva čekam da i moja tako naraste i procvijeta. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
jankić...pinus...krasne su
|
|
![]() |
|
jankić ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
Hvala Kikach
|
|
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
jankić krasna ti je krasula, a na drugoj slici je mozda neki aichryson, vidi na googlu jel pase
![]() Pinus tvoja ljepotica je i vise nego lijepa, jedva cekam da i moja tako naraste
![]() |
|
![]() |
|
jankić ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
Ups!
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Hvala proguglat ću sad kad imam smjernicu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
draga aralija mislim da je to c. lycopodioides
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prekrasne su imam nešto slično ko zvoja c. mucos a da li je molim ID
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |