Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Orhideje i mesožderke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cimbidijum - Cymbidium
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cimbidijum - Cymbidium

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 26>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 17:08
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Bebolina...evo slikala sam ga, vjerojatno misliš na ovoga što tjera skroz usredini, otkrila sam da su tu ne jedan nego dva, i izgledaju zaobljenije...hajde dijagnozu molim  

Mislim da će biti kod tebe 'vakoooosmile126
Lijepo se gospon cymb kod tebe ugnijezdio, razbacao se ko velikiSmile
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 17:04
@MihiClap Probudila si cymb baš u pravo vrijeme. Ovo su snažne bulbeThumbs%20Up ne bi me iznenadilo da krenu cvjetne stapke
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 16:26
Bebolina...evo slikala sam ga, vjerojatno misliš na ovoga što tjera skroz usredini, otkrila sam da su tu ne jedan nego dva, i izgledaju zaobljenije...hajde dijagnozu molim

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 16:22
Mihi....lijepo ih je vidjeti kada krenu
Na vrh
Mihi View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 115
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 15:49
bebolina evo onaj cimb kojeg sam preselila s tavana..krenuli opet izdanci..pa molim lijepo da mi veliš dal su to nove bulbe..ja mislim da su bulbe :/

hvala
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 15:30
bebolina....budem ga fotkala, sad je u hladnijoj prostoriji i čini mi se da su te mladice narasle
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 23:34
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 23:31
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Bebi jesi li ti doktorirala adeniume..orhideje...cimbidujume...sve znaš!
A glečLOL cymbićee imam već više od desetljeća, pa onoooLOL
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 23:26
Bebi jesi li ti doktorirala adeniume..orhideje...cimbidujume...sve znaš!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 23:24
@moon, provjeri malo tvoj cymb, obrati pažnju na najniži izboj na ovoj fotki!
Izboji sa strane su šiljasti, to su svakako nove bulbe, a ovaj mi se najniži čini zaobljen, to bi mogla biti stapkica. Fotni nam ga ponovo iz istog uglaEmbarrassed
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 23:22
Prekrasni su!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 23:16
ma kod tebe u redu čekaju na cvatnju bebi

Ideš u posjetu i pokupit ćeš cimbić i obići vrtne centre odlično.

Znam ja da je tvoj žućo tek u zamahu, divan je
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 22:45
Ove boje koje su sad u prodaji već imamLOL uostalom, imala si priliku vidjeti ihApprove sad će oni jedan za drugim cvjetati ko veliki. Ima i jedan tamno roza s crvenom sredinom koji me čeka kod svekrveThumbs%20Up ogromna teglica s više od 20 bulbi. Ja sam joj ga poklonila prije puno godina i svake godine bi izbacio po 5-6 bulbi, ali je prerasao teglicu i siroćica nije znala šta ni kako s njim pa je pozvala vrtlara da joj ga presadi. Da živi negdje blizu ja bi joj to odradila sa zadovoljstvom, no ona je daleko, daleko u njemačkoj. Idući mjesec je idem posjetitiTongue pokupit cymba i prozujat po vrtnim centrimasmile42
@moon, žućo je tek na pola putaTongue
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 21:30
bebolina...ova slika s tvojim žućom je prelijepa, a ovi cimbići u mbm su također prelijepi, a boje, a bolje da budem što dalje od mbm-a, i to u širokom luku

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 20:24

Stigli cymbići u MBM-u pa "samo" 135.00 Knsmile39

A da su san snova...jesu!

Ja ću ih za ovaj put zaobići u širokom luku....ipak su preskupi
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 18:58
Jaca123...Mihi....hvala vam
Na vrh
Mihi View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 115
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 10:20
moon upecala si krasan zdrav cimb
bebolina tvoj žućo je fenomenalan
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2013 u 22:16
Moon Clapsretna sam što si ga kupila,ja sam svoje uvijek kupovala na sniženju.Ima to svoje čari,nikad neznaš s kakvim cvijetom će te iznenaditi.Uživaj u njemu,a mi ćemo kad procvatesmile78
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2013 u 15:51
Kako je žućo lijep Clap
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2013 u 14:11

Moj slatki žućoEmbarrassed

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.