Naš mali vrt... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 35> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vila proljetnice su ti prekrasne,a glicinija tako ogromna, sigurno ju imaš već dugo.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne slike proljetnog vrta
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno cvijeće i još ljepše slike.
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasna proljetna čarolija u tvom vrtu!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Imaš puno mirisnog cvijeća ![]() Nedavno sam u MBM-u vidjela ovaj javor i baš mi je poseban. Nemoj ga i ubuduće zaboraviti slikati! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Hvala svima koji nisu zaboravili proviriti u naš mali vrt, bili smo malo duže odsutni nažalost zbog nekih zdravstvenih problema, ali kad god sam mogla uslikala sam koju sliku kako bi tu proljetnu ljepotu podijelila sa vama!
I ove godine je sve počelo sa visibabama... ![]() i šafranima... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Travu su zabijelile tratinčice ![]() a kamenjar okupirali mirisni muscarii ![]() Onda su se probudili i predivni zumbuli i mirišali po svuda ![]() ![]() Cvijetom me obradovala i Brunnera koju sam dobila na poklon prošle godine ![]() Uz nju kutak krase predivni Phlox- ovi Clouds of parfume ![]() U živo izgledaju puno ljepše i zaista imaju prekrasan miris... ![]() Procvala mi je i predivna mirisna biljčica koju sam prošle godine presadila iz parka... ![]() a probudila su se i dobra stara srdašca ![]() Proljetna čarolija ne bi bila potpuna bez voćaka u cvatu... ![]() ... kao ni bez divnih tulipana ![]() ![]() ![]() ![]() Šeboji su zamirisali čitavo dvorište ![]() ![]() ![]() Zimu je preživio i u jesen posađen Acer palmatum Orange dream [URL=http://s1272.photobucket.com/user/vila27/media/2013/6a1c72ab-d89a-4f70-a80b-f63900e95e53_zps72d4b1cd.jpg.html] ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Vilo, bilo bi mi jako drago prošetati tvojim lijepim vrtom u ove proljetne dane. Sigurno nam nisi pokazala baš sve. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Vilo, samo te pozdravljam!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty, drago mi je da ti se sviđa slatkica, baš vanilasto miriše... morat ću nabavit još koju jer ovako sama otužno izgleda...
Monna, drago mi je da si nam došla i da ti se sviđa naš mali vrt! Još kad u njemu bude jedan kalikant, bit će mi savršen ![]() Ako se nađeš u blizini Sk, nadam se i "živoj" posjeti! ![]() Aralija- hvala na ponovoj posjeti i podršci! Samo nek nam više dođe proljeće ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opet provirih i samo ovo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
evo konacno i mene kod tebe :)....jako zgodno ti to sredjujes....big like!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Kao neki ukras na torti..stvarno je preslatka ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bebolina, hvala na posjeti, kao i na pozitivnom komentaru, stvarno sam sretna kad dobijem pohvale od vas, pošto moji ukućani nisu preoduševljeni mojim poduhvatima i stalno nešto prigovaraju... Uopće ne razumiju da je meni ponekad i korov toliko prirastao srcu, da ga odlučim ostaviti
![]() Evo malo "ukrasne" trave! ![]() ![]() Uživo je uistinu izgledala jako lijepo... Osica, hvala na ponovnoj posjeti! Dođi nam opet! |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Prekrasan cvijet,odlična fotografija.....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Fenomenalno si nam predstavila svoje carstvo
![]() Doći ću opet
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan, drago mi je što ti se sviđa naš mali vrt
![]() Da mi je još samo komad zemlje da imam pravi vrt kao ti, bio bi to raj za mene ![]() Moon, hvala na komentaru i posjeti, puno mi znači vaša podrška! Nažalost, nemam baš puno slika od prošle godine, puno toga nisam uopće slikala, a neke slike mi jednostavno nisu lijepe jer jer vrt bio, ali prava šuma dobar dio ljeta, pošto sam ja bila na strogom mirovanju i vrlo sam malo radila po njemu... Aralija, hvala na posjeti i samo nam dođi opet! Veseli me druženje sa vama! Do idućeg puta, koja slika stanja u kući... Ludisija mi je neodoljiva! Dok je zelenolisna u cvatnji, crvena poput leptira čeka da izađe iz kukuljice... ![]() Procvala mi je i Albuca humilis, preslatka biljčica, stvarno slatkog mirisa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ovo potpisujem vilo da ne dužim jer se slažem sa svim komentatima i samo ovo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
baš si nam lijepo predstavila svoj vrt prošlogodišnjim slikicama, tak da ću s užitkom šetati ovu godinu tvvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasno, opet sam sve pregledala i zaista uživala u tvojem cvijeću
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |