Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Afričke ljubičice - Saintpaulia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Afričke ljubičice - Saintpaulia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 82>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 22:29
Ova je prekrasna!!!! e ide mi na listu zelja
zaliti cu sutra i ja jednu koja mi trenutno ne cvijeta, da vidim kako ce se ponasati...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 50
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 22:21
Evo još jedna moja procvjetala...

Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 22:05
Bolje, bujnije cvjetaju. Ne ostavim dugo vodu u tanjuriću. Nakon 5 - 10 minuta izlijem iz tanjurića ostatak vode.
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 21:09
Iris, dobro dosla! Reci mi koji je razlog takvog zaljevanja? U biti sta je rezultat?
Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 20:09
Jel netko zna gdje se može kupiti B Man s Etna? Mama mi ima uskoro rođendan. Znam da joj se ta ljubičica jako sviđa pa je želim iznenaditi. Pitala sam u cvjećarnama, ali ništa. Jel zna netko jel ima možda u Baumaxu?
Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 19:50
I ja ponekad (kad se sjetim) zalijem ljubičice prokuhanom vrućom vodom u tanjurić. Imam dobra iskustva.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 12:09
Originalno poslano od člana ivana30 ivana30 napisao:

Čitala sam nedavno na jednom forumu,da se brzo može zakorijeniti ako u stapkicu zabiješ zrno žita...Jeste koja pokušala ikada na taj način?

Kažu da žito jako brzo pusti korijen...samo opet je to korijen žita a ne biljke Confused

Podsetiste me kad sam bila mala moja mama i komsinice su tako oziljavale Oleandere,samo znam da je islo zrno psenice u tamnu flasu i to vrlo brzo pusti koren,i vrlo uspesno,dok danas vidim koliko se muce da bi ozilili istu biljku...e sad jel zbog toga ili ne ...mozemo probati nista ne kostaLOLBig%20smile
Na vrh
ivana30 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 11
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivana30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 09:02
 stavit cu danas dva listica,cisto onako za probu da vidim. Jedan cu staviti sa zitom,drugi obicno....javim sto se edogada Smile
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 06:20
Ivana, cula sam za to, ali nikada probala, biti ce korijen kao sto kazes ali od zita! Nevjerujem bas u to, jer kao prvo rez na grancici mora biti cist i gladak, bez ostecenja, da bi se od njega mogao formirati korijen,
Na vrh
ivana30 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivana30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 23:49
 Čitala sam nedavno na jednom forumu,da se brzo može zakorijeniti ako u stapkicu zabiješ zrno žita...Jeste koja pokušala ikada na taj način?

Kažu da žito jako brzo pusti korijen...samo opet je to korijen žita a ne biljke Confused
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 22:31
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 22:28
I mene ja strah,,, bilo bi mi svake zao, zato jos i ovdje pitam
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 22:19
Mene je to strah učiniti,bojim se da ću uništiti biljku.....dobre su one i ovakve!
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 22:08
Danas mi jedna vlasica cvijecarnice prica o svojim ljubicicama,,, i kaze da ih zaljeva u tanjuric iskljucivo vrucom vodom, kaze kako prokuha malo vise vode za kavu a ostatak ide ljubicicama,, to sam vec cula od raznih osoba ali nikada se ne usudim to napravitit, dali netko od vas to prakticira?
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:46
ma daj što se izvinjavaš....rado bi ja da je moja LOLLOLLOL
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:16
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

Leona31, ova ljepotica što si kvotala nije moja....to je od člana Puffy zaista je neobična i sviđa mi se

smile156smile156Pcelice,izvinjavam se nisam pazljivo citala Alexandrin post,sad se vracala  da vidim koji lapsus,ali verujem da se ne ljutis da je tvoja...jer zaista je prelepa...izvinjavam se jos jednom,ovo ide s'godinamaLOLLOLLOL

PUFFY...bravo za ljubicice...
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 14:37
Danas sam dobio jednu..ljubičicu ...jako sam sretan!Šaljem slike!
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 14:28
iskreno, ja to nikako ne radim, nije da nema prašine kod mene doma ali mi se nekako čini da je nema na ljubičicama ili se samo tješimLOLLOL...
ivana30, imaju fotke na prethodnoj strani pa škicni....ako što vidiš, nemoj napisati LOL šalim se naravno....

Na vrh
ivana30 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivana30 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 12:17
 Ono što hoću da pitam, možda je o tome pisano i ispričavam se sto nisam sve pročitala, to je kako čistite prasinu sa listova. Na dlačicama se nakupi puno prasine a ja se bojim četkice, pa malo četkicom malo pušem, recite kako vi to radite.
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 00:01
Leona31, ova ljepotica što si kvotala nije moja....to je od člana Puffy zaista je neobična i sviđa mi se
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 82>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.