Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 39> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kad se već spominje plava boja...zar nisu krasni ovi irisi?
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Dada prekrasno! Plava boja i ruže.......ah...
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Bilježiš se sa štovanjem! ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasan je taj "danjurak". Preporučam se za sjemenke najesen
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam mu ime, ali otvara se po danu, a zatvara noću..."danjurak" ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tvoj kamenjar je puno ljepši, dominira plavo, što je dosta teško postići, Što je ono žuta-izgleda kao neki noćurak, dali se otvara po noći, jako mi je lijepi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nosi mi se bijela boja...
![]() ![]() ![]() moje ruže ispred kuće ![]() žuti oleandar samo što nije procvjetao ![]() malo nečeg žutog ![]() pogled na kamenjar mojih susjeda...pun lavande ![]() i to je to, za danas. |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaka cast...
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Joj!! Divno!! Klematis....
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Upravo prelistao temu...
Ovdje sam svašta lijepoga vidio... ![]() |
|
![]() |
|
Evo par novih slika...konačno sam vidjela kako m izgleda nova lonicera...ni blizu one fotke na kutiji
![]() ![]() stare lonicere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Boje tvoga cvijeca su prekrasne, skoro sam ostala bez rijeci.
|
|
![]() |
|
Hvala! Želim vjerovati da je to tako, bar se trudim oko nekih stvari, pa ako se vide pozitivni rezultati onda me to čini sretnom...za sreću treba jako malo. |
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Fina dada fino pseto ima, a o cvijeću - pa valjda dobrim ljudima ide sve od ruke...
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
..
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na lijepim riječima! Najdraže mi je čuti pohvalu na račun moje ljubimice Ree, jer kod nas nema škola za pse, pa sam izuzetno ponosna, jer je njen odgoj, odraz mog rada s njom, a ja sam amater na tom području...sve što znam o odgoju pasa, naučila sam na internetu i iz knjiga...i baš je dobro ispalo...zadovoljna sam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je divno....al največi kompliment za Reu...moji psi nisu tako fino odgojeni
![]() |
|
![]() |
|
Posađeni su u lonac ispod lantane.
|
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Predivni su ostići!!! Jel su to oni tebi vani u vrtu posađeni?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |