Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 64> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoce...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
super, hvala na brzom odgovoru |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Hoće li ljiljan cvjetati ne ovisi o vremenu sadnje već o starosti i veličini lukovice. Zato neovisno o tome dali si ju posadila sada ili u četvrtom mjesecu, ona ukoliko je skupila dosta hranjivih tvari za cvatnju ona će cvjetati. |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
ma sigurno hoće, mooraaa
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
petit,ma ja sam sigurna da hoće,bez brige
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Alisa,hvala na savjetu, u Osijeku sam,ravna Slavonija.....
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Moram vam se požaliti ![]() Prije nekoliko dana pošaljem upit jednom uzgajivaču ljiljana u Holandiji. Elem, napravim spisak samo ljiljana s oblikom cvijeta kao kod bosanskog ljiljana samo u različitim bojama. Odgovor dobijem isti dan i šokiram se.......još se oporavljam. Mislila sam kupiti malo više i posaditi u jedan dio bašte samo ljiljane. To će ostati samo ideja. |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Nisi napisala nude li i bosanski ljiljan?
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Mak,ja imam par martagona,cim bude mladih bebica odovjit cu ih za tebe.Ja sam kupila prije par dana jednog orijentalca iako ga vec imam.Nisam dolila
![]() Evo ga ,u drušvu perunika,stargazer.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
alisa.... gdje si nabavila lukovice?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Hvala Alisa, kupit ću ja njih...... ali samo nekoliko.
Irisi su divni. Jesu li kupljeni u Sarajevu? |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
AH, dajte mi pozitivan odgovor...molim lijepo...
![]() ...u jesen sam razdvojila jedan ljiljan (jedan jedini ljiljan koji je u, nazovi, mom vlasništvu,) i zagubila...sad sam ga našla...malo ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
U ponudi nemaju Bosanski ljiljan. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Mona,Mak kupila sam to kod nas u agricom vrtnom centru Hadžići.I irise i ljiljan.Samo njega su imali od orijentalnih.Ima azijata jako povoljno..Kupila sam i tulipane iako im sad nije vrijeme,bilo su sniženi a jakooo lijepi..
Mak,pogledaj koje ja imam pa takve nemoj kupovati :) Lovro,posadi ga,ako nije oštećen ili obolio,vrlo brzo će da se oporavi i krene sa izdankom .. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Draga Alisa hvala ti puno. Ne trebaš još dijeliti svoje.Pusti neka se dobro razmnože, neka ima puno cvjetova, pa onda možda nekad kad ih budeš morala dijeliti. Znam da bi mi i od sebe dala, ali nema žurbe...nekad.
|
|
![]() |
|
Perunike su krasne,nisam kod nas vidjela takve.
|
|
![]() |
|
ni ja nisam vidjela takve kod nas....ako netko snimi nek javi... |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
moona, osica ja imam ovu bijelo plavu peruniku-prelijepa je!
|
|
![]() |
|
Mak draga,dogovorit cemo se :)
Cure drage,mislim da i kod vas ima ovaj proizvođač lukovica,tačnije prepakivač,jer su ovo većinom uvozne lukovice iz Holandije,naši ih samo upakuju i prodaju.Valentin lukovice su ovo.. Slavuj,hvala ti na ovom konstataciji za peruniku.Bila sam u dilemi dal da ih posadim ili ne,jer mjesta nemam a kada sam ih vidjela nisam odolila..Kontala sma da ih odnesem mami,a sada ću ih obje ostaviti sebi :D |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
alisa svakako je ostavi sebi.
ja imampuno boja perunika ali ova je kraljica.staviti ću uskoro njezinu sliku. pripada u porodicu najviših i najkrupnijih perunika a boja..... primjetila sam da se dosta sporo širi . |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |