Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2013 u 22:00
sad kad imaš jaglac bude proljeće požurilosmile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2013 u 08:57
Baš je lijep! Ja sam sličnog, ali plave boje, prošle godine stavila u sjenoviti vrt i cvjetao je do prosinca.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 23:56
Neki sam si dan kupila jaglac da imam privid proljeća
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 23:55
Zato i nismo u Kanadi, ja bi rađe išla negdje na jug, na topleko. Više volim smile46 nego smile65
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 15:46
ma da sam i mislila seliti u Kanadu sad bih se sigurno predomislila...pa ova količina koja nas izluđuje njima padne kao od šale LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2013 u 22:46
Hvala Moon na lijepim željama. Biljke će se već oporaviti s vremenom, snijeg je prestao padati, a najavljena je anticiklona. smile213
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 21:52
i menije lijepo gledati snijeg, ali samo na kratko, i moj ga je vrt pun, ne pada više i nadam se da neće, no kako će biljke izgledati pitanjeje, mogu samo pretpostaviti što se krije tu ispod snijega kod tebe. Želim ti što manje štete na biljkama
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 21:43
Belica, Sara, samo se vi zezajte, sredinom veljače nije pristojno da snijeg pada u takvim količinama. Znam ko je sretan zbog toga. Proizvođač andola koji trlja ruke od naglog porasta prodaje. Carol i ja bi već mogle i popust dobiti.smile179
Belina, snješkica nije uspjela provesti svoju dijetu do kraja nego se ponovo udebljala. Sad je još deblja nego prije LOL
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 09:55
[QUOTE=anabistrica] Imaš pravo Camellia, čak i kad se otopil na relativno visokoj temperaturi i kiši, ostalo ga je još uvijek puno. Ali, uspjela sam napraviti novog snjegovića, odnosno snjegovičku

Uživam sa tobom i tvojom snješkicom,ideja ti je orginalnaClapali ja odlazim i mah,mahsmile113

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 09:48
...ma nije vrag da ti ga je već dostaLOL...eto ga, opet padaConfused...

lijepi pozdrav
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 05:43
Ha ha, ma nije valjda i tebi više dosta tog našeg lijepog bijelog snijega ?LOL
ma još samo malo, tak se ja tješim, čvrsto zatvoriš oči i začas će 3 mj.
belica,zagreb
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 22:46
Znam uživati u snijegu, lijepi mi je kad blješti na suncu, volim raditi snjegoviće, slikati snježne motive, ali kaj je previše, previše je. Taman se malo otopio, a danas ga je opet napadalo preko 20 cm i još će padati do petka. Sad ga je i meni već dosta, i ja bi proljeće Cry  
Gledam vrbe pa sam se sjetila da se u veljači grančice stavljaju u zemlju za rasađivanje. U ovakvim snježnim prilikama to zvuči ko vic.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 22:07
dosadan li je taj snijeg...taman se malo otopi pa ga opet napada 20 cm u jednom danu pff
kad će više proljeće?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 23:23
[Danas sam obišla grmlje da oslobodim grane koje su pod još prilično dubokim snijegom. Bome ima puno štete ove zime. Neki su grmovi cijeli bili pod nijegom tak da ih nisam mogla uspraviti da ne puknu jer tak i tak ima puno puknutih grana. A na šta liče ruže, ne znam kako ću ih srediti. Skroz su polomljene i polegle. Pao teški snijeg na njih pa su onda srne i zečevi gazili po njima. Užas jedan.
[/QUOTE]

Anabistrice, je li snijeg na tvojim bregima do kraja okopnio i je li šteta na biljkama velika? Kada sam vidjela koliko je napadao, bome trebaju biljčice sav taj teret i podnijeti.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 22:52
Bebolina, Hug
Betty, ma volim ja snijeg ali sad ga je već pomalo dosta. 
Blue Sky, jučer je samo kiša padala pa se dosta snijega otopilo. Već su i ptičice pomalo počele pjevati
Sara, problema bude kad krene vrt, smišljam obranu
Camellia, bude se bilje već oporavilo, nedajbože većeg zla. Skimija je bila ko palačinka, sad kad sam je oslobodila snježnih naslaga, odmah se uspravila. Samo je jedna grančica puknula. Kad sam pročitala da krećeš s radovima u plasteniku, sjetila sam se one krasne salate
Svima šaljem smile79
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 20:53
Anabistrica odmah sam znala kako je kod tebe kad sam danas svoje slomljene biljke gledala.Baš mi je žao,ali snaći ćemo se mi.Znaš da uvijek negdje ima viška pa presaditi.Ja sutra otvaram poljoprivredne radove u plasteniku i čekam proljeće.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 19:29
...ccc, opet problemi sa živinama, srne, zečeviConfused...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 19:22
draga Ana  puna super idejaThumbs%20Upali nadam se da će ovaj idući snjeg malo zaobići vaš brijeg pa da ti tvoje proljetnice razgale srcesmile161
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 08:59
Mi na kontinentu nismo ove zime videli ni pola od toga snega...svaka ti čast kako izdržavaš
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 23:39
Uspavana snjegovićka je pravaClap Bravo za ideju
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.