vrt i okovrt:) |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 20> |
Korisnik | |
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasne slike,hibi je prekrasan,
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
evo par slicica s mora, uskoro ce bit vise:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo jedan cvetek za kraj, jos jedan hibi me razveselio: ![]() i s ovom ljepoticom sam se ponovila danas, kalanchoe beharensis: ![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
prekrasan:) hvala:))
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Evo slikice tvog novog stanovnika,samo da smislim kako ću ju spakovati
![]() |
|
![]() |
|
moon
![]() ruzo moja ![]() MK, kamenjar hvala u sljedecem shoppingu ste vi na redu ![]() bebolina bas mi je drago kad me posjetis ![]() aralija hvala, nadam se da cemo se uskoro i upoznati:)
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Lijepa kolekcija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kaktusi su predivni
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala ti Kikack,prekrasni su
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
i ovi su predivni
![]() |
|
![]() |
|
moon hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasni sukulenti, odlično izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
anđelka, sara hvala, i meni je bas jako drag, prvo sam mislila je neka echeveria, a kad ispao sedum:)
betty evo i tebe k meni, hvala, planiram prosiriti kamenjar, pa bumo vidli kak ce ispast:) Camellia ![]() kamenjar mama je luuuda za k. tomentosom i svaki put kad ju vidi ju kupi, jer 'kaj ak ti propadne, moras imat rezervu' ![]() MK hvaaala, uvijek me bas razveselis posjetom:)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tu sam bila,da ne misliš da nisam vidjela ovu ljepotu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
e da zaboravi napisat ,kalanhoa miloti je neobicna i jako lijepa ,a k.tomentosa zar si nju kupovala opet,nisi valjda zaboravila da je imas kod mene i to veliku ljepoticu
|
|
Vir |
|
![]() |
|
ona crassula mesembru.... je divnaaaaa ,sedum je isto predivan ..ma sve ti je predivno ,jedva cekam da dođes ,veselim se i tebi a i biljkama
|
|
Vir |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasni noviteti kikach,pogotovo sedum hintoni.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prelistah ovih 17 stranica u jednom dahu
![]() Imaš božanstveno slatke biljčice,sve do jedne...a i fotkaš savršeno tako da je ugođaj...pravi ![]() Sa nestrpljenjem očekujem da vidim kako će izgledati tvoj kamenjar ove godine ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |