Perunike - Irisi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 21> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Divan je tikvić!Ja sam ove irise sadila prije dvije godine kupila sam 3-4 pakovanja raznih boja,po 15-tak lukovica.Nikada mi nisu cvjetale,a ove godine nisu se ni pojavile.Ne znam šta im se desilo..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Meni žuti nikad nisu nikli, a ovi plavi su jako zahvalni i vrlo brzo se razmnožavaju.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
i ja sam imala problema sa irisima iz lukovica dok sam ih sadila u lici....morala bih sad probati u slavoniji....citala sam da se ne smiju duboko staviti jer ne cvatu....dogodine probam pa javim...
cure vasi su krasni.... |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Divni su. Očekujem da se moji ljubičasto-plavi otvore sutra, a žuti su mi jedne godine i više nikad.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
da znam gdje sam pobola žute, sad bi ih odmah išla vaditi i pliće zabosti... ![]() plavi su i meni procvjetali, ali žutima nisam primjetila ni listove |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
danas sam vidjela prekrasnu iris germanicu - indian chief, e to je bila ljubav na prvi pogled
![]() http://farm5.static.flickr.com/4064/4555346989_218af2feb0.jpg pa sam guglala da vidim izgleda li u stvarnosti kao na slici na pakiranju i naišla na ovu stranicu o božurima, gdje ih ima more sa nazivima, navode ih kao odlične pratitelje božurima http://www.paeonia.ch/gmbh/iris/galleria_iris.html |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
zgodan je natalija....ali gdje ga nabaviti?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
imam takvu peruniku.kada procvjeta stavit ću sliku.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
|
![]() |
|
indian chief je visoka perunika, krupnog cvijeta.
očarava me njezina boja koju još nisam uspjela odrediti. najzanimljivije kod nje je njezin cvjetni pup koji je tamno plave boje i kadaga prvi puta vidite niti ne slutite koja će biti boja cvijeta |
|
![]() |
|
vidjet cemo slavice, vidjet cemo....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne su ![]() Ja nekak nemam sreće sa ovima iz lukovica ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Mimar, prekrasni su.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Mimar, jesu li ovi plavi i u živo kao i na slici? Boja mi je posebna. Prelijepi su. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Mimar prekrasni su...ja imam ovaj plavi..ljubičasti me oduševio...
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Mimar,prekrasne boje tvojih irisa,u ovo tmurno,kišovito i hladno jutro.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme, koji irisi, baš ste sretnice, prekrasni su vam. Moji plavi cvatu tek u lipnju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |