Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Galerija bake Tatjane
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Galerija bake Tatjane

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 85>
Korisnik
Poruka
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 14:27
a jel obojate i čep na boci....super je tak glatka...moje su sve teglice kvrgave......a ove ruže u zlatnom obrubu su predivne..tako damske....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 22:56
Originalno poslano od člana tatjanabajcic tatjanabajcic napisao:

crno bijela kombinacija

ovakve kombinacije me uvoijek oduševe, tako jednostavno a tako lijepo i posebno
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 23:11
ova crno bijela kombinacija je odlična :)
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 23:23

ovo je jako lijepo, šta je to na tanjuru, uopće ne mogu prepoznati, a baš je lijepo

Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 00:13

evo i mojih nekih radova, nisam se usudila slikati, ali mi se čini da je ipak fotić na kraju.

tanjur je ovaj prekrasan, nigdje nabora, milina ga za pogledatismile79
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 00:34
tatjana ja konačno došla do kraja galerije (mislim da ću uistinu početi pakirati kofere i stižem kod tebe po dogovoru, non-stop sam za laptopom). Svi su ti radovi bez izuzetka lijepi, svaka ti čast smile120
a ovako sam ti ja danas izgledala smile217  smile181
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 10:48
moram se od srca nasmijati, hvala na tome što si svepogledala,ali ne budi nevjerna, ma
nauččiti češ se, pa zar misliš da sam ja odmah sve znala, trebalo je doči do toga da ja imam svoj stil, i jako volim raditi na tanjurima, ali puno toga i ja sama sebi priuštim da zeznem stvar.
Što setiče dolaska, ma dodji, pa češ vidjeti u živo kako se to radi.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 22:40
Moram pohvaliti crnobijelu vazu, odlična je.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 10:38
Sve ti je supač, ali i meni je crno-bijeli komplet favorit Thumbs%20Up

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 10:58
Pa curer moje, izvukle ste to iz zaborava, mislim da vazu imam a tanjur je negdje završio. Jani pa ti perfa radiš, ja kažem kome mogu pomoći neka pita štop ja znam, a ne kao netko je na Fejsu napisao da novima ne želi pomoći, to je vrlo sebično, jer svatkop radi svoj stil.
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 12:23
ove stvari vrijedilo je izvući iz zaborava....da pogledamo opet....tanjuri su preljepi, ljep mi je i crno bjeli kombinacija.....al cvijeće mi je prekrasno...i hvala vam puno na svim savjetima...kad sam počel a, mislila sam sve znam, a sad vidim da ako hoću napraviti nešto ljepše, da traje, da treba puno znati...svako ima svoj stil....a ja se još tražim....vaš stil je odličan......
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 13:27
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 13:29
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 13:32
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 13:34
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 13:36
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 13:39
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 13:40
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 13:43
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 13:47
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.