Nabavka materijala po gradovima |
Odgovori | Stranica <1 161718 |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
perla me zanima...medaljoncica par sam si htjela narucit al je postarina stvarno prevelika za par komada...35kn al ako necu imat druge morat cu narucit iako bi za to mogla jos nekolicinu medaljoncica uzeti
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam isto mislila u Perli uzeti medaljone.Izbor:nula bodova.Čujem da cure kupuju medaljone na ebayu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od medaljona u Perli nema više ni m... ista je situacija s lančićima... zgodnih ima u NB hobby artu, ali treba potrefiti kad su raspoloživi (na internet prodaji)... ja na ebayu nisam uspjela pronaći baš nešto... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
coraline
Novo sjeme Pridružen: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje ima povoljnih drvenih kutijica za kupiti? A da nisu baš onako loše kvalitete kao one iz ofertissime.
|
|
kikaxdesign
Novo sjeme Pridružen: 19 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
www.drvene-kutije.com
Cijenik i katalog na linku http://www.kikaxdesign.hr/download/Decoupage%20program%20-%20dimenzije%20i%20cijene%202012.pdf Ako tražite kvalitetu po umjerenim cijenama. |
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Coraline, dobre drvene kutije imaš za kupiti u Repromaterijal-Suveniri-Nakit(pogledaj na face-u), ja sam jako zadovoljna, a cijena super.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stavljam sliku spužve kojom sam oduševljena, kupljena u Pevecu, 10 kn, velika, od nje se može izrezati preko 200 komadića(2x2,5 cm), savršena za decoupage.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
coraline
Novo sjeme Pridružen: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Tara - hvala na odg. Baš sam naručila kod njih prošli tjedan, zadovoljna sam, za tu cijenu su sasvim ok.
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.perlica.hr%2Fhr%2Ftrgovina%2F74-decoupage-salvetna-tehnika%2F511-salvete-i-salvetna-tehnika%2F553-souvenier-de-sagen.html%3Fpage%3Dshop.browse%26sef%3Dccc&h=vAQGnZBgg
Akcija u Perlice |
|
kikaxdesign
Novo sjeme Pridružen: 19 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Novi katalog drvenih kutija i podloga za 2013 godinu
http://drvene-kutije.com/download/Decoupage%20program%20-%20dimenzije%20i%20cijene%202013.pdf |
|
emiily
Novo sjeme Pridružen: 13 Rujan 2013 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Večer cure Nova sam na forumu i ne snalazim se baš bajno,ako sam fulala molim administratoricu da me smjesti di treba ugl:već danima švrljam po netu i gledam taj decoupage koji me oduševio..nemam baš neko znanje al probat ću..materijal sam (ljepila,kistove,crakle,salvete...)naručila priko neta,al su mi veeelik problem kutije.zna li netko gdje ih mogu nabavit povoljno (na samom jugu Hrvatske sam,točnije otoku) pa moram uzet u obzir i poštarinu koja i nije baš tako jeftina... Ima li kakav link na faceu..ili slično..pomagajte molim vas... i btw.radovi su vam |
|
TinnčicaM
Već proklijao Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Emiily!
Probaj vidjeti na stranici Repromaterijali.com ako se ne varam njihovo sjedište je u Brelima! Imaju stvarno super ponudu i ok cijene. Evo link od stranice LP
|
|
emiily
Novo sjeme Pridružen: 13 Rujan 2013 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala puno idem bacit oko malo |
|
kikaxdesign
Opcije poruke
Hvala(0)
|
www.drvene-kutije.com
-proizvodnja i direktna prodaja
|
|
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam di bi to više ponudila kad je dosta tema zatvoreno..
Ugl imam doslovno novi (par kapi potrošeno) Pittorico medium za sporo sušenje boje, bočica 50ml pa eto ako kome treba neka mi se javi u pp da meni bzvz ne stoji jer mi fkt ne ide rad s tim
|
|
kikaxdesign
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poštovane,
novi katalog podloga za decoupage za 2014.g na sljedećem linku: http://drvene-kutije.com/download/Katalog%20podloga%20za%20decoupage%202014.pdf Nove srednje škrinjice, stalci sa podlošcima za čaše, okviri sa 6 cm širokim rubovima i dr. |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se daće mi proči upozorenje , u
trgovini rajčić - ribičić, prodaju tacne u kompletu od 3 komada, meni je bilo
super, ali nasjela sam, podloga u tim tacna su toliko loše da ne može se
staviti niti 2 ili 3 šalice za kavu. |
|
leptirek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak mislite loše?
Raspada se ili?
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leptirek, dno samo da ne propadne, a tanko je, to dno se vozi na sve strane. To nije prava tacna, to je kineski ne smijem napisati što
|
|
leptirek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro da znam,, jer sam ih i ja gledala.
Super tacne su u offertisimi,, ja uredila jednu i zadovoljna sam :)
|
|
Odgovori | Stranica <1 161718 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |