Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 407> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mali kaktus, lišće se suši na tvojim adeniumima. Moraš češće zalijevati. Sada kada ima dovoljno sunca barem svaka tri dana i to onako obilno. Tvoji adeniumi rastu u tegli od terakote. Sunce i suhi zrak iznad radijatora brzo posuše supstrat.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ajama kaže "vrlo sam ponosna na njega" - a ko ne bi bio.......prekrasan je!
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ajama, imaš zašto biti ponosna. Prekrasan je! Vidim da ima još pupova, pravi kapitalac!
![]() |
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Marsha , hvala na odgovoru.
Andina , ovo s listićima je toliko fascinantno i toliko dosjetljivo, a opet, kao i većina izuma izgleda jednostavno kada se netko (kao ti prije toga dosjeti i prezentira postupak). Još jednom, svaka čast i skidam kapu tvome izumu a listićima želim brzo i kvalitetno stvareanje fascinantnih kaudeksa Moji klijanci se još ne sunčaju. Imam tri seta klijanaca 10.2. (raste im 3 par listića); 20.2. raste im drugi par listića i 2.3. još su sjemenke :). |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
MermaidDreamer, klinci su stari cca mjesec dana možda koji dan više a veći su sijani prošle godine od 4 do 6 mjeseca.
Andina, ti si kako moon kaže prava inovatorica ![]() moon, hvala! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
marsha...krasno izgledaju
![]() andina...inovatorice... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Izvrsno su ti napredovali tijekom zime iako kažeš da se nisu micali. Trbuščići su im lijepo zadebljali. A "spigani" je zakon! Vidiš da je poseban!
![]() ![]() I moji se napokon sunčaju, ali mi nisu doma pa ih ne mogu slikati. Doma bedinam listiće. Pokazalo se da verzija s kamenčićima na površini supstrata nije bila dobra jer nisam mogla pratiti vlažnost pa su se neki listići počeli sušiti. Sad ih spašavam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vidite kako se počinje formirati kaudeks?! ![]() |
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Marsha, lijepi su klinci. Koliko su stari?
A koliko su stari ovi veći? |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bebolina, oni nisu uspjeli
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moji adenimumi se napokon sunčaju. Nadam se da će uskoro potjerati. Za sad se budi pomalo reznica i ovaj prvi na slici na kojeg je slučajno nešto palo pa se probudio. Prvi listić bio bio mu je srce
![]() baš me obradovao. Po zimi su mirovali, nisu uopće rasli, pao je pokoji listić ali ništa strašno. Zalijavnje 2 puta tjedno cijelu zimu i 1 mjesečno blaže gnojivo. Tu su i klinci nikli prije cca mjesec dana, sporo napreduju i tanki su al nadam se da će i oni sad krenut. jedini koji se sam grana. To je onaj Andinin spigani ![]() kosi kojeg sam stalno ispravljala pa ustanovila da je ovak bolji klinci Slikano pojedinačno jer sa pokušala izbjeć prozore od kiše ![]() Kako su vaši? Da li se sunčaju? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Super, Voki! Koje je boje bio cvijet? Imaš njegovu sličicu?
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Upravo izbrojah. U prvom plodu 56 semenki koje su normalno razvijene, a iz drugog ploda nisam pokupio još sve semenke.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |