Kamelija - Camellia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 35> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bebolina, hvala ti na tvome savjetu. To ću ja pokušati posijati pa ćemo vidjeti što će biti iz toga.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ako sve bude kako treba, prvi cvijet možeš očekivati za 5-6 godina.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Imam nekoliko sjemenki ( bar su mi rekli da su kamelije ) da li netko zna što da radim s njima ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() Lani sam ih prihranjivala jednom tjedno sve do kasne jeseni s gnojivom baš za njih NPK 8-5-7 s mikroelementima, rezultat nije izostao
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Bravo damama s kamelijama, ne zna se koja je ljepša.
Bebolina nema te prašine i tog blata koji mogu umanjiti njihovu ljepotu. |
|
![]() |
|
Draga @triša
![]() ![]() ![]() Valjda im kod mene prija od kad im više ne pristupam sa strahom, kako bi se ono reklo, nisam s njima na vi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivne kamelije. Bebolina bi mogla izložbu napraviti koliko ih ima.
Svima ostalima zavidim pomalo jer ja nemam sreće s kamelijama. Od 7 ostala samo jedna koju čuvam, ima pupoljke, pa se nadam da će i cvijet. Druga je nedavno stigla posađena, vidjet ćemo što će biti s njom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Svim damama sa kamelijama čestitam,prekrasne su Vam.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne su sve do jedne
|
|
![]() |
|
Povećaj malo fotku da bolje vidimo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
irisica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Evo da pokažem i moje kamelije
![]() |
|
![]() |
|
Bravo za kamelije
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Sve su vam krasne....bravo !
![]() Moja je bila u garaži, čim je izišla rascvjetala se.... |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina, andina...krasne su
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Napokon je i ja imam! Digla kredit i odjurila kupiti kameliju!
![]() ![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |